Weldadig oord – weekaanbieding 

Fiets-week-Aanbieding 

Voor wie van kamperen, fietsen en…. lekker eten houdt is dit zeker een aanrader. We hebben voor u 4 mooie fietsroutes variërend van 40 tot ± 60 km. in en om het Nationaal Park Drents Friese Wold uitgestippeld.
Op 2 van deze routes hebben we een koffiestop met wat lekkers geregeld en…… de hele week kunt u, of u nu wel of niet gefietst heeft, genieten van een heerlijke warme maaltijd.

Deze aantrekkelijke weekaanbieding is ideaal voor iedereen die heerlijk actief wil genieten van het nationaal Park het Drents Friese Wold maar daarbij lekker lui wil genieten van een weekje zonder zonder koken en afwassen.
Want deze aanbieding is niet alleen inclusief vier prachtige fietstochten door het Drents Friese wold, maar ook inclusief 7 x gezellig en lekker eten,  4x in ons eetcafé, 1 x een 2-gangen diner bij Hotel Villa Nova én twee afhaalmaaltijden.
Dat is pas echt relaxed een weekje er tussen uit!

Deze all-inclusieve week-aanbieding omvat:

– 4 fietstochten, waarvan 2 met koffie en wat lekkers onderweg
– 4 x uit eten in ‘t Boskefé Kobus
– 1 x een 2-gangen diner bij Hotel Villa Nova
– 2 x een afhaalmaaltijd.

U kunt deze aanbieding natuurlijk boeken met gebruik van uw eigen tent, camper of toercaravan, maar ook in één van de comfortabele verhuurchalets van camping Zonnekamp. Dat is lekker luxe en maakt het nóg gemakkelijker.

Deze aanbieding is uit te breiden met:
– elke dag een krant
– elke dag twee warme broodjes per persoon

U kunt dit aangeven bij aankomst op de receptie.