Faciliteiten

Camping Zonnekamp is een gezellige camping in Drenthe en beschikt over moderne faciliteiten voor een geslaagde vakantie.

Op de camping zijn twee moderne sanitairpaviljoens. Het grootste sanitairpaviljoen is centraal gelegen bij de kampeervelden is goed bereikbaar vanuit alle kampeerplaatsen. Het tweede, iets kleinere sanitairpaviljoen is gelegen tussen de kampeervelden en de vaste jaarplaatsen en beschikt tevens over aangepast sanitair voor mindervaliden.

De diverse speelvoorzieningen bieden volop mogelijkheid voor uw (klein)kinderen om lekker te spelen. Daarnaast heeft camping Zonnekamp in het hoogseizoen een professioneel recreatieteam.

Voor de visliefhebbers is er op de camping een mooie visven.  Rondom het ven kunt u heerlijk zitten vissen en is een prachtig stukje natuur.

‘Veur ‘n happien en ‘n draankien’ kunt u terecht in ‘t Boskefe Kobus of op het ruime terras.
Tevens kunt u hier terecht voor de krant, verse broodjes, een klein assortiment aan ontbijtproducten en voor de ‘vergeten boodschappen’ als wc-papier, lucifers en afwasmiddel.

Bij de receptie van camping Zonnekamp hebben we een informatiebalie ingericht waar u folders, fiets- en wandelroutes kunt krijgen. Onze familiecamping in Drenthe kenmerkt zich door een gezellige en persoonlijke sfeer en dat merkt u in de receptie.

Camping Zonnekamp wordt door de ANWB met een 9,2 gewaardeerd.

Kijk hier voor alles over de speelvoorzieningen

Kijk hier voor alles over ‘t Boskefé Kobus

Kijk hier voor alles over het sanitair