Jaarplaatsen in Drenthe

Camping Zonnekamp kenmerkt zich door een gemoedelijke en persoonlijke sfeer en is het hele jaar open. Gasten komen graag bij ons terug.

Onze camping in Drenthe is bovendien schitterend gelegen aan het Drents-Friese Wold en daarom ideaal voor liefhebbers van rust en natuur. 

De camping beschikt over jaarplaatsen op meerdere velden van verschillende formaten.
Al onze gasten hebben toegang tot draadloos internet (wifi). Bij de receptie kunt u een toegangscode kopen.

Voor de (klein)kinderen is er een leuke speeltuin en de kinderen kunnen uiteraard meedoen met alle activiteiten die in de zomer op de camping door het recreatieteam georganiseerd worden. Het recreatieteam organiseert overigens activiteiten voor zowel jong als oud. Zo vinden er regelmatig andere activiteiten plaats, zoals bijvoorbeeld een roofvogelshow of een demonstratie schapendrijven  en boomzaagkunst.
Het hele jaar door worden ook diverse activiteiten georganiseerd in de horeca of op de camping, zoals o.a. de Boskefé-avonden, klaverjassen, bingo, een jeux de boules-toernooi en een biljart-competitie.
En op tweede Pinksterdag is er de jaarlijkse grote Hobbymarkt met ± 50 kraampjes en demonstraties.

Voor meer informatie over de jaarplaatsen kunt u bellen naar 0521-387257.
U kunt natuurlijk ook een keer langs komen om de camping te bekijken en zo een beter beeld te krijgen van onze camping en de omgeving.

Klik hier voor de tarieven.

Heeft u geen tent of caravan maar wilt u wel graag op onze
camping in Drenthe verblijven?
Dan kunt u bij ons een comfortabele chalet huren.

Kijk dan bij onze 4-persoons chalets.