Winter-kamperen in Drenthe

Houdt u van wandelen? Dan is een stoere winterwandeling over de Kale Duinen van het Drents-Friese Wold een geweldige ervaring.
Dan merkt u pas wat echte stilte inhoudt… en als het dan ook nog lekker heeft gevroren kunt u op de camping de ijzers onderbinden en schaatsen op onze eigen “ven-ijsbaan”, aan de achterzijde op de camping.
Daarna is het heerlijk bijkomen en genieten van een kop dampende chocolademelk of koffie in uw eigen caravan of in het weekend in ‘t Boskefé Kobus.

Het Nationaal Park het Drents-Friese Wold is in de winter één groot stiltegebied met een heerlijke, heel eigen haast mystieke sfeer. Dit laat zich moeilijk omschrijven, dat moet u eigenlijk zelf ervaren. U ben ook in de winter van harte welkom.

Camping Zonnekamp is één van de weinige campings vanwaar u van deze streek kunt genieten en waar u het hele jaar door kunt kamperen.
Zowel met een tent (voor de bikkels) als met uw toercaravan of camper.
De camping beschikt ook in de winter over 44 toeristische kampeerplaatsen op vijf goed onderhouden velden van verschillende formaten. Zo kunt u, zeker in de winter, kiezen voor een plek met meer of juist minder kampeerders om u heen.

Al onze kampeerplaatsen zijn comfortplaatsen en voorzien van water 6 ampère stroom en riool. De kampeerplaatsen liggen heerlijk beschut door de bossingels.
Wij bieden al onze gasten tevens de mogelijkheid van draadloos internet (wifi).

Voor de winterperiode is er apart wintersanitair.
Deze verwarmde ruimte heeft een douche, toilet, wastafel met warm water en een afstort voor het chemisch toilet. De afwas kunt u in uw eigen caravan doen.
De andere twee sanitairpaviljoens zijn dan gesloten i.v.m. mogelijke bevriezing van de systemen.

Tijdens de winterperiode is ons eetcafé, ” ‘t Boskefé Kobus”, in de weekenden beperkt geopend, meestal op zaterdagmiddag en/of zondagmiddag.

Klik hier voor de tarieven.
Klik hier voor de arrangementen
Klik hier voor de beschikbaarheid en direct boeken.