Kamperen in de winter

Camping Zonnekamp is één van de weinige campings waar u ook kunt kamperen in de winter.

U kunt bij ons terecht met zowel  een tent (voor de echte bikkels onder ons), toercaravan, camper maar ook kunt u bij ons een comfortabel chalet huren met alle gemakken bij de hand. Al onze kampeerplaatsen zijn comfort plaatsen en zijn voorzien van stroom en riool. Ivm kans op bevriezing is er in de winter geen water op de plaats, maar dit kunt u halen bij ons modern verwarmd sanitairpaviljoen.

Ook kunt u in het sanitairpaviljoen terecht voor een heerlijk warme douche en toilet.

Drents Friese Wold

Heerlijk genieten van winterwonderland in Drenthe. Het Drents Friese Wold heeft in de winter geheel haar eigen mystieke sfeer. Heerlijk rustig en betoverend tegelijk!

kamperen in de winter

In de winter is het Drents Friese Wold één groot stilte gebied en kunt u optimaal genieten van de natuur. Door haar verschillende structuren zoals hei, bossen en open velden is het Drents Friese Wold erg afwisselend  en bent u niet snel verveeld. Door de veel verschillende structuren zijn er ook veel verschillende dieren in het bos aanwezig en met een beetje geluk krijgt u deze te zien tijden u wandeling of fietstocht door het mooie winterwonderland.

Het is lastig om het goed te omschrijven, eigenlijk is het iets wat u zelf moet ervaren hoe prachtig de natuur ook in de winter is. Hoe betoverend de stilte wel niet is.  Kom kamperen in de winter en ervaar de rust in het mooie winterwonderland!

Schaatsen

Mocht het nu stevig gaan vriezen dan word het tijd om de ijzers onder te binden en lekker te gaan schaatsen op onze ven-ijsbaan. Deze bevind zich op de achterzijde van de camping en mag u gebruik van maken mits het ijs dik genoeg is.

Na het schaatsen heerlijk bijkomen met een kop dampende chocolademelk of koffie,thee in ‘t Boskefé Kobus of heerlijk in u eigen caravan.

 

Boek nu u vakantie. Kamperen in de winter. Er even  heerlijk tussenuit.