Camping
Drents Friese Wold

Camping in het Drents Friese Wold.

Camping Zonnekamp ligt midden in het bos en niet zomaar een bos, het Nationaal park het Drents Friese Wold. Dit geeft je de ideale mogelijkheid om heerlijk de natuur in te trekken, voor een paar uurtjes of voor de hele dag.

Het Nationaal Park het Drents Friese Wold is het op een na grootste aan een gesloten natuurbied van maar liefst 6150 hectare bos- en heidegebied. Alleen de Veluwe is groter. Zoals de naam misschien al wel zegt, ligt het nationaal park het Drents Friese Wold op de grens tussen Drenthe en Friesland. Dit geeft je de mogelijkheid om zowel Drenthe als

Friesland te ontdekken. Het Drents Friese Wold bestaat niet alleen uit bos, maar ook heeft ze heide, zandverstuivingen en mooie open velden in haar assortiment, waar u met een beetje mazzel hertjes kunt spotten.

Ook zitten we midden in het mooie en handige Fietsknooppuntennetwerk.  De knooppunten zijn ideaal voor het uitstippen van je fietstocht. Kijk op onze fiets en wandel pagina voor een mooie route.

 

Waarom dan Camping Zonnekamp?

 

Op vakantie naar een camping in het bos, maar waarom dat camping Zonnekamp?  Camping Zonnekamp is een rustige familiecamping en heeft diverse mogelijkheden om te kamperen. Of dat nu is met een tent, caravan of camper. Een jaarplaats waar je het hele jaar welkom bent, (permanente bewoning staan wij niet toe) wel onder jou manier van kamperen. De toeristische velden liggen gescheiden van de jaarplaatsen waardoor iedereen op zijn eigen manier kan kamperen.

Camping Zonnekamp beschik over twee moderne sanitair paviljoens. Deze sanitair paviljoens zijn verwarmd. Het grootste sanitair paviljoen is centraal gelegen op het toeristische deel van de camping en is voor alle kampeerders snel en goed bereikbaar. Hier vindt u naast de gewone en afgesloten wasgelegenheid een babyroom, gezinsdouche en kindersanitair.
In het centrale gedeelte zijn afwas- en groentewasplaatsen en de grote lichtkoepel op het dak geeft in deze ruimte prachtig daglicht. Bij dit paviljoen vindt u tevens in een aparte ruimte aan de buitenzijde de stortplaats voor het chemisch toilet.

Het andere sanitair, het kleine sanitair paviljoen, ligt bij de speeltuin en de jaarplaatsen hier kan je gebruik maken van de sanitaire voorzieningen en de douche. Voor de afwas en het lege van het chemisch toilet is alleen het grote sanitair geschikt. Het kleine sanitair is ook in de winter geopend.

Ben je nieuwsgierig geworden naar een vakantie midden in het bos? Kom dan eens naar camping Zonnekamp en geniet van de rust en natuur.

Drents Friese Wold Camping Zonnekamp
Camping Zorgvlied Camping Drenthe
Camping Zonnekamp