Kindvriendelijke camping Friesland

Welkom bij Camping Zonnekamp

Een kindvriendelijke camping op net over de grens van Friesland in het mooie Drenthe. Onze camping is trots op het feit dat we een geweldige plek zijn voor gezinnen. Met ruime staanplaatsen en een rustige en veilige omgeving, kunnen kinderen vrij rondrennen en spelen. Onze speeltuin is centraal gelegen op de camping, waar kinderen nieuwe vrienden kunnen maken terwijl ze klimmen, glijden en schommelen. Daarnaast hebben we ook een volleybalveld en een voetbalveld waar jong en oud samen kunnen genieten van sportieve activiteiten.

Recreatieteam op kindvriendelijke camping Friesland

In de vier weken van het hoogseizoen bieden we een  recreatieteam aan. Ze organiseren  leuke en interactieve activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. Van knutselen, trefbal tot speurtochten, er is altijd wel iets te doen. Een van de hoogtepunten is het hutten bouwen in het bos, waar kinderen hun creativiteit en avontuurlijke geest kunnen uiten.

Als het weer warm is, kunnen gasten genieten van een verfrissende duik in de nabijgelegen plas of  zwembad. Zowel jonge zwemmers als ervaren waterratten zullen genieten van het spetterende plezier.

Natuur verkennen

Camping Zonnekamp is ook centraal gelegen, waardoor het een ideale uitvalsbasis is voor het verkennen van de prachtige omgeving van Drenthe. Met zijn uitgestrekte bossen, pittoreske dorpjes en schilderachtige fietspaden is er altijd iets nieuws te ontdekken. Ga op avontuurlijke wandelingen met het hele gezin, geniet van fietstochten door het platteland of verken de lokale cultuur en geschiedenis.

Of je nu op zoek bent naar ontspanning of avontuur, Camping Zonnekamp biedt voor elk wat wils. Kom en geniet van de natuur, de rust en de gastvrijheid die onze kindvriendelijke camping in Friesland te bieden heeft. Ontsnap aan de dagelijkse drukte en creëer blijvende herinneringen met je dierbaren. We verwelkomen je graag op Camping Zonnekamp, waar plezier en ontspanning samenkomen!

Kindvriendelijke camping Friesland