Camperplaats Appelscha

Camperplaats Appelscha

Camperplaats Appelscha? Kom tot rust op Camping Zonnekamp!

Wil je met de camper op pad en ben je op zoek naar een camperplaats bij Appelscha? Boek dan een verblijf op Camping Zonnekamp in Zorgvlied en geniet van een vakantie waarin je zowel actief bezig kunt zijn als de hele dag ontspannen op de camping kunt blijven.

Bij Zonnekamp kies voor een toeristische plaats voor een korter verblijf, of een seizoensplaats als je langer wilt blijven. Al onze plaatsen zijn comfortplaatsen. Dit wil zeggen dat er een wateraansluiting is, een rioolaansluiting en een stroompunt. Ook heb je op de hele camping de beschikking over WiFi. Daarvoor kun je een code aanvragen bij de receptie.

Alle kampeerders, of ze nu met de camper, een caravan of een tent zijn, staan aan de rand van het veld. Het midden van het veld blijft open, zodat je altijd een gevoel van ruimte houdt. De plaatsen zijn verdeeld over vijf velden in verschillende afmetingen. Daardoor kun je zelf kiezen of je met meer of minder kampeerders op een veld wilt staan.

Modern sanitair

Het sanitair op het terrein is modern en verwarmd. Daardoor is het ook op minder warme dagen en in de winter fijn douchen. Daarbij hebben we ook gedacht aan gezinnen met kinderen. Er is speciaal kindersanitair, een gezinsdouche en een babyroom.

Verken de omgeving

Wil je een ontspannen en actieve vakantie tegelijk? Camping Zonnekamp ligt aan een Fietsknooppuntenroute en is de start van verschillende routes, waaronder ons eigen uitgezette route : Mooi rondje door de natuur van Drenthe. Bij de receptie haal je routes en onze medewerkers geven je graag advies en informatie over verschillende bezienswaardigheden en eetgelegenheden onderweg. Liever wandelen? We hebben ook wandelroutes in verschillende lengtes.

Ben je van plan verschillende routes te volgen tijdens je vakantie? We hebben ook arrangementen voor fietsroutes en wandelroutes met een bijvoorbeeld een bezoek aan de Proefkolonie of de mogelijkheid tot een diner.

Camperplaats Appelscha boeken

Een camperplaats bij Appelscha boek je bij Camping Zonnekamp in Zorgvlied. Bij ons kom je heerlijk tot rust in de prachtige omgeving van het Nationaal Park Drents Friese Wold.

.

Camperplaats Appelscha, Camping Zonnekamp
Camperplaats Appelscha