Chalet huren zomervakantie

Chalet huren zomervakantie

Chalet huren zomervakantie? Boek een chalet bij Camping Zonnekamp!

Wil je lekker ontspannen de zomervakantie vieren zonder dat jij je auto vol spullen moet pakken en bij aankomst op de camping eerst alles weer uit moet pakken voordat je echt kunt relaxen? Een chalet huren in de zomervakantie bij Camping Zonnekamp bij Zorgvlied is de oplossing!

Als je een chalet huurt is bijna alles voor je geregeld als je op de camping aankomt. Het bedlinnen ligt al klaar, de keuken heeft alles dat je nodig hebt om te koken, de stoelen op de veranda staan klaar om lekker in de zon te zitten.

Alle chalets zijn geschikt voor vier personen. Ze hebben twee slaapkamers, één kamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonskamers. De woonkamer ligt in het midden, de keuken grenst aan de veranda. Ieder chalet is rookvrij. De keuken heeft onder meer een waterkoker, filterkoffiemachine, magnetron en een koelkast.

Alle chalets hebben een veranda die deels overkapt is, drie chalets hebben een houten overkapping, de vierde heeft een grote parasol die zorgt voor de eventuele nodige schaduw. Deze chalet heeft niet alleen een wat ruimere veranda maar deze chalet beschikt ook over wat extra luxe in de vorm van een sauna en zonnehemel.

Activiteiten

Op de camping is veel te doen. Je vindt er een visven, een volleybalveld, een jeu de boules baan, een geitenweide en een sportveld. In de zomervakantie hebben we een beperkt recreatieprogramma voor jong en oud.

’t Boskefé Kobus

Op het kampeerterrein staat een gezellig eetcafé met terras. ’t Boskefé Kobus heeft de gemoedelijke sfeer van vroeger, maar met een moderne twist. Vanaf 11.00 uur kun je er terecht voor een hapje en drankje binnen, of op het royale terras, dat is gelegen aan fraaie fiets-, wandel- en ruiterroutes. Zowel in als buiten de vakanties is het hier een gezellige drukte van belang.

Ook een chalet huren in de zomervakantie?

Boek een verblijf bij Camping Zonnekamp in Zorgvlied en geniet van een ontspannen vakantie in de natuur!

Chalet-Huren-Drenthe
Chalet huren. Camping Zonnekamp, Zorgvlied, Drenthe
Chalet huren, Camping Zonnekamp, Drenthe