Chalet huren
Meivakantie Drenthe

Chalet huren meivakantie Drenthe

Chalet huren meivakantie Drenthe  | Camping Zonnekamp is een gastvrije familiecamping in Drenthe. Gelegen midden in het prachtige natuur gebied het nationale park het Drents Friese Wold. Na de camping houd de verharde weg op en gaat deze over in zandpad waardoor er relatief weinig verkeer langs de camping komt. Zo kunt heerlijk tot rust komen en even genieten van even helemaal niks.

Vanaf de camping fiets of wandelt u zo de natuur, het Drents Friese Wold in! Er zijn verschillende fiets en wandelroutes die je vanaf de camping kan volgen maar heerlijk je eigen route uitstippelen doormiddel van de knooppunten is natuurlijk ook mogelijk. Een route voor een uurtje of wie weet maakt je er wel een mooie dag tocht van langs een van onze buurt dorpjes zoals: Doldersum, Vledder, Diever, Wapse, Frederiksoord of Wateren.

In de verhuur hebben we 4 moderne chaletjes. Eéntje zelf met een sauna. De sauna chalet staat op het achterste veld van de camping tussen onze jaarplaatsen. De chalet is dwars geplaatst op een royale plek waardoor je uitzicht heb over het veld. Op het mooie grote vlonder terras met luxe tuinset kunt je heerlijk genieten van het zonnetje. Word het zonnetje toch te warm? Geen probleem er is een ook een parasol aanwezig die voor wat schaduw kan zorgen.

Onze Comfort plus chalet bevind zich ook tussen de jaarplaatsen. Ook deze is dwars geplaatst voor een mooi uitzicht over het veld. Deze chalet is een 4 persoons chalet met twee slaapkamers. Eén slaapkamper met een tweepersoons bed en de andere slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. De slaapkampers zijn gescheiden doordat de woonkamer van de chalet in het midden ligt.

De andere twee chaletjes, liggen op de toeristische velden. Hierdoor kunnen ze ook geboekt worden als je met een groep vrienden/familie wilt gaan kamperen maar één van jullie heeft geen eigen caravan of camper. Zo kun je dan toch samen kamperen maar ze kunne uiteraard ook los geboekt worden.

Dus nog op zoek naar een rustige in de natuur gelegen camping voor de meivakantie?  Welkom bij Camping Zonnekamp!

Chalet huren meivakantie Drenthe Camping Zonnekamp Sauna Chalet
Chalet huren Drenthe Camping Zonnekamp