Chalet met sauna

Chalet met sauna

Chalet met sauna huren? Boek een chalet bij Camping Zonnekamp!

Wil jij je vakantie een extra luxe tintje geven? Huur dan een chalet met sauna en zonnehemel bij Camping Zonnekamp in Zorgvlied! Deze chalet heeft net dat beetje dat de vakantie extra bijzonder maakt, in de winter én zomer.

Bij Camping Zonnekamp hebben we vier chalets in de verhuur. Twee van onze chalets bevinden zich op de toeristische velden. De andere twee chalets staan tussen de jaarplaatsen. Al onze chalet zijn rookvrij en hebben een veranda en een wijds uitzicht op het kampeerveld.

Luxe chalet met sauna

Chalet 50 is voorzien van een sauna en zonnehemel. De chalet ligt achter op één van de rustige velden tussen de jaarplaatsen op de camping. Het grote vlonderterras ligt op het zuidwesten, zodat je kunt genieten van de zon. Er staat een grote parasol die je kunt gebruiken als de zon te fel wordt of er een buitje regen over komt. Bedden zijn bij aankomst opgemaakt.

De keuken heeft onder meer een koelkast, een vaatwasser, magnetron, waterkoker en een filterkoffiezetapparaat. In de woonkamer staan een flatscreen televisie en een gashaard.

Alle faciliteiten op de camping

Tijdens het verblijf op de camping kun je gebruik maken van alle faciliteiten. Er is een wasserette met een mini bieb, een geitenweide, visven, sportveld, volleybalveld en een jeu de boules baan. In de zomer hebben we een beperkt recreatieprogramma voor jong en oud. Op ons campingterrein ligt ook ’t Boskefé Kobus, waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje.

Actief bezig

Op de camping is genoeg te doen om je te vermaken, maar ook rond de camping is veel te beleven. Je kunt bijvoorbeeld een cultureel uitstapje maken naar het Gevangenis museum in Veenhuizen of naar Museum de Proefkolonie. Fietsen en wandelen kan ook goed in de omgeving, waar de natuur heel diverse is van bos tot heide en zandverstuivingen.

Ook een chalet met sauna huren?

Boek je verblijf bij Camping Zonnekamp bij Zorgvlied en geniet van een ontspannen, luxe vakantie waarbij alles voor je tot in de puntjes geregeld is.

Sauna Chalet, Camping Zonnekamp Zorgvlied Drenthe
Sauna Chalet, Camping Zonnekamp Drenthe
Sauna chalet, Camping Zonnekamp, Zorgvlied, Drenthe