Chalet huren Appelscha

Chalet huren Appelscha

Chalet huren Appelscha? Kom naar Camping Zonnekamp!

Wil je genieten van een luxe vakantie waarin je zelf bijna geen spullen mee hoeft te nemen en alles tot in de puntjes voor je geregeld is? Dan kun je een chalet huren bij Appelscha op Camping Zonnekamp!

Op Camping Zonnekamp in Zorgvlied staan vier chalets. De chalets zijn geschikt voor vier personen en zijn rookvrij. Alle chalets hebben een veranda en staan aan de rand van een kampeerveld met een vrij uitzicht over het veld. Twee chalets staan op toeristische plaatsen zodat het ook mogelijk is gebruik te maken van de plaatsen ernaast met een caravan, camper of tent. Op die manier kun je met een grotere groep kamperen en heb je tegelijk de mogelijkheid je even terug te trekken in de chalet. De andere twee chalets liggen tussen de jaarplaatsen. Eén van de chalets ligt vlak bij de centrale speelplaats voor kinderen en is daarmee ideaal voor gezinnen met kinderen. Vanuit de chalet heb je zicht op de speelplaats en kun je een oogje in het zeil houden.

Royale inrichting

De chalets zijn royaal ingericht met onder andere een koelkast, televisie, verwarming, filterkoffiezetapparaat, waterkoker en magnetron. Beddengoed ligt klaar bij aankomst. Eén van de chalets heeft een sauna en een zonnehemel voor een extra luxe tintje aan de vakantie. Bij deze chalet zijn de bedden zelfs al voor je opgemaakt.

Veel te doen

Er is veel te doen in en om de camping. In de zomervakantie is er een beperkt recreatieprogramma voor jong en oud. Er is een sportveld, een volleybalveld, een jeu de boules baan, een visven en ’t Boskefé Kobus dat op het terrein van de camping staat en waar aan het royale terras fiets-, wandel- en ruiterroutes langs lopen. In ’t Boskefé Kobus kun je vanaf 11.00 uur een hapje en drankje krijgen in de gemoedelijke sfeer van vroeger, met een moderne twist. De keuken is open vanaf 12 uur.

Ook een chalet huren bij Appelscha?

Boek een chalet bij Camping Zonnekamp en geniet van een heerlijk ontspannen en luxe vakantie vol rust, ruimte en natuur.

Camping Zonnekamp entree