Chalet huren in Drenthe

Chalet huren in Drenthe? Dat doe je bij Camping Zonnekamp!

Heb je geen kampeerspullen maar wil je wel kamperen? Of misschien heb je wel spullen maar wil je gewoon op een camping aankomen waar alles al voor je geregeld is. Dan kan je een chalet huren in Drenthe op Camping Zonnekamp in Zorgvlied!

Als je een chalet huurt is er veel dat je zelf niet mee hoeft te nemen. Beddengoed, kookgerei, het staat allemaal al op je te wachten als je op de camping aankomt. Dat scheelt veel bagage en in- en uitpakken.

Luxe chalets

Alle chalets zijn geschikt voor vier personen en zijn rookvrij. Ze hebben in het midden een woonkamer zodat beide slaapkamers gescheiden zijn. Eén van de slaapkamers heeft een tweepersoons bed. De andere slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden. De keuken grenst aan de veranda. Alle chalets hebben een veranda, drie hebben een overkapping en de vierde een parasol, zodat je ook bij minder goed weer buiten kunt zitten. De chalets hebben uitzicht op het kampeerveld.

Sauna en zonnehemel

Twee van de chalets staan tussen de jaarplaatsen, één van deze chalets heeft zelfs een sauna en zonnehemel. De andere twee chalets staan op toeristische velden, waar ook kampeerplaatsen zijn. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld met een grotere groep wilt kamperen. Tenten, campers of caravans kunnen op de plekken bij de chalet staan. Op die manier kampeer je samen, en heb je tegelijk de mogelijkheid je even terug te trekken in de chalet. De chalets hebben een eigen douche en toilet. Voor de kampeerplekken is er modern en verwarmd sanitair op de camping.

Op en rond de camping is genoeg te doen. Zo kun je wandelen en fietsen door het Nationaal Park Drents Friese Wold en is er tijdens het hoogseizoen beperkte entertainment op de camping.

Ook een chalet huren in Drenthe?

Boek je verblijf bij Camping Zonnekamp en geniet van een heerlijk verzorgde en ontspannen vakantie!

Camping Zonnekamp entree