Comfort-plus-chalet Comfort-plus-chalet Comfort-chalet Comfort-chalet

Chalet huren in Drenthe

Verhuurchalets

Op camping Zonnekamp kunt u een chalet huren. Camping Zonnekamp beschikt over drie ruime 4-persoonschalets met veranda. Deze chalets kenmerken zich door hun gunstige indeling. Voor alle drie de chalets geldt dat ze een midden woonkamer hebben, de slaapkamers hierdoor gescheiden zijn en de keuken is direct aan de veranda grenst. De chalets zijn dwars geplaatst waardoor u een mooi uitzicht heeft over het kampeerveld. Het ruime veranda-terras is deels overdekt en maakt het mogelijk om zelfs bij felle zon of regen lekker buiten te zitten. Ook ’s avonds blijft het langer aangenaam om buiten op uw eigen terras te zitten. Tijdens uw verblijf in de chalet kunt u gebruik maken van alle faciliteiten op onze camping in Drenthe. In ‘t Boskefé Kobus – met royaalterras – kunt u terecht ‘veur ’n happien en ’n draankien’. Verder is er draadloos internet, een wasserette en kunnen uw (klein)kinderen in het hoogseizoen deelnemen aan het recreatieprogramma.

Ligging
Chalet (84) ‘Dwas’ is gelegen op een rustig veld tussen de jaarplaatsen en is zeer geschikt als u wilt genieten van een comfortabel verblijf op onze camping. Dit veld biedt voldoende ruimte voor leuke kleine spelactiviteiten met uw (klein)kinderen, zoals badminton. Chalet (34) ‘In ‘t Zunnegien’ en chalet (36) ‘An de aandere kaante’ staan op een toeristisch veld, waarop ook met eigen tent of toercaravan gekampeerd kan worden. Dit maakt deze chalets ideaal wanneer u op zoek bent naar een mooie plek voor een grotere groep of met meerdere gezinnen. U gaat samen op vakantie, maar kunt zich even terugtrekken in uw eigen chalet. Midden op het veld kunnen de allerkleinsten in de zandbak spelen of op het veerelement. Hierdoor heeft u goed zicht op uw (klein)kinderen. De grotere kinderen kunnen heerlijk spelen in de centraal gelegen speeltuin met een nieuw combinatiespeeltoestel, voetballen op het sportveld of gebruik maken van de tafeltennistafel.

Inrichting
Onze chalets zijn allemaal rookvrij en hebben een gunstige indeling. De woonkamer ligt in het midden van de chalet en de moderne, sfeervolle inrichting zorgt ervoor dat u zich helemaal thuis voelt. Er zijn twee slaapkamers, een met tweepersoonsbed (160×200) en een met twee eenpersoonsbedden. De slaapbank in uw woonkamer biedt eventueel ruimte aan een of twee logees.  Daarnaast is er een badkamer met wastafel en douche, apart toilet en een ruime keuken met een grote koel- vrieskast. De woonkamer en de keuken hebben een schuifpui of openslaande deuren naar het veranda-terras. Iedere chalet heeft een eigen parkeerplaats en beschikt over een oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Bedlinnen
Het bedlinnen zit erbij in en ligt klaar bij aankomt op de bedden van de chalet of stacaravan. Alleen bij de sauna chalet zijn de bedden opgemaakt bij aankomst. 

Klik hier voor de tarieven.

SEO: chalet huren in Drenthe