Chalet huren Drenthe

Chalet huren Drenthe

Chalet huren Drenthe – Op zoek naar een chalet in Drenthe? Neem eens een kijkje bij Camping Zonnekamp in Zorgvlied.

Camping Zonnekamp ligt midden het prachtige nationale park het Drents Friese Wold, net buiten het kleine historische dorpje Zorgvlied.  Vanaf de camping fiets en wandel je zo het Drents Friese Wold in, voor een uurtje of voor een dag tocht. Onze buurt dorpen zoals: Vledder, Wapse, Diever, Appelscha zijn allemaal via het Drenst Friese Wold bereikbaar.

Wij beschikken over 4 moderne verhuurchalets, twee daarvan met vaatwasser en eentje zelfs met een sauna! Al onze verhuurchalets zijn dwars geplaatst zodat u heerlijk over de kampeervelden kunt uitkijken.

Camping Appelscha Camping Zonnekamp
Chalet-Huren-Drenthe
Keuken chalet 36 Camping Zonnekamp

Chalet (34) In’t Zunnegien en Chalet (36) An de aandere kaante.

In’t Zunnegien en An de aandere kaante zijn twee mooie rode Ohara chalets met een veranda waar je zowel als de zon schijnt heerlijk kunt zitten maar ook bij wat minder weer zorgt de deels overdekte veranda terrassen ervoor dat je langer buiten kan vertoeven. Onder de overkapping blijft het langer aangenaam.

De chalets staat op één van onze toeristische velden, waar ook met een caravan, tent of camper gekampeerd kan worden. Dit maakt het ideaal om samen te gaan kamperen met vrienden of familie.  In het midden van het veld zit een zandbak waar de kinderen heerlijk kunnen spelen terwijl u ze vanuit de caravan in de gaten kan houden. Het veld geeft ook genoeg ruimte voor een eventueel potje batminton. Mochten jullie toch graag een potje willen voetballen of volleyballen dat kan ook daar hebben we een mooi sportveld voor. Deze ligt midden op de camping naast de speeltuin.

Chalet (84) Dwas

Dwas is een mooie chalet, rustige gelegen tussen de jaarplaatsen. Dwas heeft een mooi veranda terras gedeeltelijk overdekt waardoor je met warm en zonnig weer lekker beschut in de schaduw kunt zitten.  Maar ook met wat minder weer of s’avonds, blijft het wat langer aangenaam onder de overkapping. Binnen is de chalet gezellig ingericht waarbij de woonkamer zich in het midden bevindt. De chalet beschikt over twee slaapkamers. Één met een tweepersoonsbed en één met 2 keer een één persoon bed. Dwas beschikt over een douche en een apart toilet.

Chalet Camping Zonnekamp
Chalet huren in Drenthe, Camping Zonnekamp, Zorgvlied
Chalet huren meivakantie Drenthe Camping Zonnekamp Sauna Chalet

Chalet (50) Sauna chalet.

De sauna chalet is naast wat de naam als zegt voorzien met een sauna maar ook met een zonnehemel. Waar u heerlijk van kunt genieten.

Deze saunachalet is gelegen op een rustig veld tussen de jaarplaatsen op de camping. Hier ervaart u wat echte rust betekent. Zo kunt u even genieten van echt even helemaal niks, de rust en de natuur en natuurlijk elkaar.

Deze comfortabele chalet is “dwars” geplaatst op een royale plaats, waardoor u heel veel ruimte en een open uitzicht heeft op het veld.
Het grote vlonder-terras ís gelegen op het zuid-westen waardoor u heerlijk kunt genieten van de zon. Mocht u nou toch wat schaduw willen, dat kan er is een mooie grote parasol aanwezig.