Eten & Drinken

Een hapje en een drankje buiten de deur.

Waar kan je in de buurt nou een lekker hapje eten en een gezellige borrel doen op het terras ? Wij hebben een paar leuke plekjes voor jou op een rij gezet!

’t Boskefé Kobus

Natuurlijk bij ons op het terras, aan de voorkant bent u van harte welkom “veur een happien en een draankien”,  zoals wij dat hier zo mooi zeggen. Wij beschikken over een royaal terras met
zo ’n ongeveer 60 zitplaatsen. Waar u heerlijk kunt genieten van u drankje, in de zon of in de schaduw. Of toch gewoon lekker liever binnen. Ook kunt bij ons terecht voor een Happien heeft u zin in een frietje met een snackje of heeft u trek in een van onze heerlijke plate’s? Kom langs en laat je verrassen!

Logo 'T Boskefé Kobus
Hotel Restaurant Villa Nova Zorgvlied

Hotel Villa Nova in Zorgvlied

In het dorpje Zorgvlied zo’n kleine kilometer van de camping vandaan ligt Hotel Villa Nova. Een echt familie bedrijf.  Al 3 generaties word hotel restaurant villa nova gerund door de fam. Krans. Ze verzorgen niet alleen overnachtingen maar je kunt er ook heerlijk eten. Vooraf een heerlijk ovenvers brood met kruidenboter en tapenade en als hoofdgerecht een Villa Nova burger ? Of toch wat anders lekkers van de menukaart. Het kan allemaal kom gerust een kijkje nemen in het mooie Grand restaurant van Hotel Villa Nova.

Grenzeloos Enzo in Doldersum

Een mooi gezellig restaurant, gelegen in het mooie kleine plaatsje Doldersum.
In de keuken word gewerkt met zoveel mogelijk verse en streek producten. De chef kok Gerard Slot maakt van elk bord, met behulp van zijn keukenteam  een feestje.  Grenzeloos Enzo heeft ook een mooi gezellig terras die prima geschikt is voor een pitstop tijdens uw fietstocht of wandeling. Ook kunt u ‘s avonds heerlijk op het terras genieten van u diner .

Grenzoloos Enzo Doldersum
Chinees Indisch Restaurant China Garden Vledder

Chinees Indisch Restaurant China garden Vledder

Even wat anders dan de Hollandse pot? Ook dat kan bij ons in de buurt. Ongeveer op een kwartiertje afstand ligt het mooie dorpje Vledder, waar Chinees Indisch Restaurant  China Garden is gevestigd.  Het restaurant is sfeervol in gericht. Het eten word op traditionele  wijze bereid waardoor u heerlijk kunt genieten van de Aziatische gerechten.  Meenemen is ook een optie als u gewoon lekker thuis wilt genieten van u heerlijke maaltijd.

Zit er nog niet iets naar u keuze tussen? Hieronder staan nog een paar leuke eetgelegenheden.

Eethuis Cafetaria Zorgvlied in Zorgvlied
Hotel Appelscha in Appelscha
Leafs in Appelscha
De Tippe in Vledder
De Wildehof in Vledder
De Wapserherberg in Wapse