Camperplaats Wapse

Ontspannen camperplaats Wapse?
Kom naar Camping Zonnekamp!

Wil je ontspannen op pad met de camper en zoek je een goede camperplaats bij Wapse? Boek dan een verblijf bij Camping Zonnekamp in Zorgvlied. Bij ons zijn campers van harte welkom, net zoals caravans en tenten.

Comfortplaats campers

Alle kampeerplaatsen op onze camping zijn comfortplaatsen. Ze hebben water, stroom en een riool. Wil je gebruik maken van de WiFi die beschikbaar is over de hele camping? Vraag dan een code aan bij de receptie.

Ben je hier voor een nacht, paar dagen of misschien wel een paar weken. Bijna al onze toeristische kampeerplekken zijn geschikt voor een camper. We hebben 41 plaatsen verdeeld over vijf kampeervelden. Alle plaatsen liggen tegen de bosrand zodat het middenveld open blijft en je een extra gevoel van ruimtelijkheid hebt. De velden hebben verschillende afmetingen, zodat je kunt kiezen of je met meer of minder kampeerders op een veld wilt staan.

Sanitair

Onze sanitaire voorzieningen zijn modern en verwarmd, zodat het ook op minder warme dagen en in de winter prettig douchen is. Het sanitair is ook zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Voor de kinderen zijn er aparte kindersanitair, er is een babyroom en een gezinsdouche.

Verken de omgeving

Heb jij fietsen mee genomen en wil je de fraaie omgeving van het Nationaal Park Drents-Friese Wold verkennen? Camping Zonnekamp is het startpunt van verschillende fietsroutes, waaronder de Drents Friese Wold route. De routes haal je bij de receptie. Onze medewerkers geven graag advies over de routes en bezienswaardigheden in de buurt.

Ga je liever wandelen? We hebben mooie routes van verschillende lengtes, verkrijgbaar bij de receptie.

Camperplaats bij Wapse huren?

Boek je verblijf bij Camping Zonnekamp en geniet van een kortere of langere vakantie met de camper in de ontspannen omgeving van het Nationaal Park Drents Friese Wold, waarbij alles tot in de puntjes verzorgd is

Kamperen Drenthe
Camping Drenthe