Camping Elsloo

Camping Elsloo

Camping Elsloo –  Er even tussen uit en opzoek naar een rustig gelegen camping in Elsloo ? Welkom bij Camping Zonnekamp! Wij liggen met onze camping niet in Elsloo maar we liggen er maar 4 kilometer vanaf en wij liggen met de camping midden in het prachtige Nationale Park het Drents Friese Wold. Het op één na grootste aan een gesloten natuurgebied van Nederland. Het Drents Friese Wold is heel gevarieerd in haar pakket. Zo vind je er niet alleen verschillende soorten bos maar ook zandverstuivingen, open velden, open velden, vennetjes en wie weet spot u met een beetje mazzel nog wel een ree of een das of misschien wel een vos.

Vanaf de camping fiets of wandelt u zo het bos in. Gewoon even voor een uurtje of twee of voor een heerlijke dagtocht. De mogelijkheden zijn (bijna) oneindig. De dorpjes:  Elsloo, Boijl, Wateren, Diever, Wapse, Appelscha liggen o.a. allemaal om ons heen en zijn door het Drents Friese Wold goed te bereiken op de fiets en voor de fanatieke wandelaars onder ons, ook prima te voet te bereiken.

Als u terug komt van u heerlijke fiets of wandeltocht kunt u bij ons op ons mooie terras van ‘t Boskefé Kobus voor heerlijke een kopje koffie of thee. Of misschien wel een lekkere borrel met daarbij wat lekkers zoals de Hollandse Snackschaal of een borrelplankje. Komt u net rond etenstijd terug? En heeft u zin in lunch of diner ? Ook dat kan bij ons! Heerlijk buiten op ons mooie royale terras of met iets minder weer heerlijk binnen in ons knusse gezellig Boskefé.

We beschikken over 40 toerristische kampeerplaatsen , verdeeld over 5 velden van verschillende grote’s, zodat u kunt kiezen of u weinig of juist wat meer medekampeerder om u heen wilt hebben. Alle plekken zijn voorzien van Electra, water en riolering.

Bij de toeristische kampeerplaatsen vind u ons grote moderne sanitair gebouw wat bijna aan al u wensen voldoet. In het centrale gedeelte van het gebouw bevinden zich de afwas – en groente afwasplaatsen.  Douche is gratis. U krijgt na het indrukken van de knop 6 minuten warm water tot u beschikking. Tussen tijds, als u weer op de knop druk kunt u het warm water pauzeren. Ook voor onze allerkleinste kampeerders is er rekening gehouden, we hebben speciaal voor hun een babyroom. Ook is er een familie douche en zijn er afgesloten wasgelegenheden.

Camping Zorgvlied Camping Zonnekampn Drenthe
Camperplaats Diever Camping Zonnekamp
Camperplaats Elsloo Camping Zonnekamp