Hond vriendelijke

camping Drenthe

Hond vriendelijke camping Drenthe.

Op vakantie naar Drenthe en dan op zoek naar een hond vriendelijke camping Drenthe. Welkom op camping Zonnekamp. De ideale camping om er samen met je lieve trouwe viervoeter(s) er op uit te trekken. Bij ons op de camping zijn honden toegestaan zodat je samen met je trouwe viervoeter (s) heerlijk er even op uit kan. Of je nu komt kamperen met je caravan, tentje of camper je hond(en) mag gewoon mee. Ook bij ons in de moderne verhuur chaletjes mag de hond mee. Wist je dat één van onze chalets is uitgerust met een sauna? Deze chalet staat achteraan op de camping, tussen de jaarplaatsen. Hier kunt u heerlijke genieten van de rust.

Twee van onze andere chalets liggen op de toeristische velden. Dit maakt het mogelijk om samen met familie/vrienden die een eigen kampeer hebben te kamperen.

Nieuwsgierig geworden naar onze chalets? Klik dan hier voor meer informatie.

Omgeving

Vanaf camping Zonnekamp loop je zo het bos in voor uren wandel plezier. Elke keer een ander rondje ! We liggen midden in het prachtige Drents Friese Wold. Het Drents Friese Wold is het een na grootste aan een gesloten natuur gebied van Nederland. Alleen de Veluwe is groter. Het assortiment van het Drents Friese Wold bestaat uit verschillende natuur plaatjes. Denk aan verschillende soorten bossen, heidevelden,duinen,  open velden, vennetjes. Wie weet spot je nog wel een reetje, vos, das of wie weet wel een lief klein konijntje.

Vlak bij de camping ligt een losloop gebied voor je hond (en). Waar hij/zij dan even heerlijk kan rennen en ravotten, gewoon even heerlijk zijn energie kwijt kan. En het baasje (s) even kan genieten van de natuur . Op ongeveer een kwartiertje rijden vanaf de camping zit de spartelvijver. Deze vijver is speciaal aangelegd voor honden en paarden. Vanaf de spartelvijver kun je ook weer uren heerlijk wandelen door de natuur.

Of te wel de wereld aan mogelijkheden! Kom voor een heerlijke vakantie met je viervoeter (s) naar camping Zonnekamp.

Hond vriendelijke camping Drenthe Camping Zonnekamp
Hond vriendelijke camping Drenthe
Hond vriendelijke Camping Zonnekamp, Zorgvlied, Drenthe