Rustige camping
Drenthe

Rustige camping Drenthe

Opzoek naar een rustige camping Drenthe? Wie weet is camping Zonnekamp dan wel wat voor jullie. Wij liggen met de camping midden in het prachtige Nationale Park het Drents Friese Wold. Dit geeft de mogelijkheid om vanaf de camping heerlijke fiets of wandeltochten te starten. Gewoon even voor een uurtje of wie weet wel een lekkere dagtocht langs één van onze buurtdorpjes zoals: Vledder, Diever, Doldersum, Wateren of Appelscha.

Na de camping gaat de verharde weg over in zandpad waardoor er maar relatief weinig verkeer langs de camping rijd. Dit maakt het ideaal om heerlijk te kunnen genieten van de rust en de natuur en natuurlijk van elkaar.

Camping Zonnekamp beschikt over 40 toeristische kampeerplaatsen geschikt voor caravan, camper of tent. De plekken zijn verdeeld over 5 velden van verschillende grote’s. Zo kunt u kiezen voor meer gezelschap om u heen of juist wat minder. Al onze plekken zijn voorzien van water, stroom en riolering.

Bij de toeristische kampeerplaatsen vind u ons grote moderne sanitair paviljoen. Deze voldoet bijna aan al u wensen. Op de middenplaats vind u afwasplaatsen voor de vuile vaat maar ook voor eventueel kleding. Er zijn afgesloten wasplaatsen. Tijdens u verblijf kunt u gratis gebruik maken van de douche’s. Voor de gezinnen hebben we een familie douche. en voor de allerkleinste hebben we een babyroom waar de allerkleinste heerlijk in bad kunnen.

Naast het toeristisch kamperen hebben wij vier chaletjes in de verhuur. Twee van deze chaletjes staan op de toeristische velden. Dit maakt het mogelijk om eventueel samen te gaan kamperen met vrienden, familie die zelf geen kampeermiddel hebben. De andere twee chaletjes staan tussen onze jaarplaatsen. Eén van deze chalets beschikt zelfs over een sauna!! Al onze chaletjes staan dwars geplaatst op een ruime plek waardoor u mooi overzicht heeft over het veld.

Rustige camping Drenthe, Camping Zonnekamp, Zorgvlied
Rustige camping Drenthe, Camping Zonnekamp