Camping Wapse

Camping Wapse?
Kom genieten op Camping Zonnekamp!

Ben je toe aan rust, ruimte en ontspanning? Kom dan naar Zonnekamp, een camping nabij Wapse. Onze camping heeft alle ingrediënten voor een ontspannen vakantie waarbij je op de fiets of wandelend de omgeving verkent, natuur of cultuur snuift, geniet van lekker eten in ’t Boskefé Kobus of een restaurant in de omgeving, of gewoon lekker de hele dag op de camping ontspant.

Op Camping Zonnekamp in Zorgvlied ben je welkom met een tent, camper of caravan. Ook kun je een chalet huren als je zelf geen kampeermiddelen hebt.

Comfort voor alle kampeerders

De camping is onderverdeeld in toeristische plaatsen, seizoens- en jaarplaatsen.

Wil je er even tussenuit, dan kies je voor een toeristische plaats. Wil je langer genieten van je vakantie, dan kan je voor een seizoensplaats kiezen. Alle plaatsen zijn geschikt voor een caravan, camper en tent. We hebben 41 kampeerplaatsen verdeeld over vijf velden in verschillende afmetingen, zodat je zelf kunt kiezen of je op een veld met meer of minder kampeerders wilt staan. De kampeerders staan aan de bosrand en het middenveld blijft open. Op die manier heb je altijd het gevoel van ruimte. Alle comfort plaatsen hebben water, stroom en riool. Wil je draadloos internet, dan koop je een code bij de receptie.

Chalets

Heb je zelf geen kampeerspullen maar wil je wel graag kamperen? Ook daar hebben we aan gedacht! Bij onze camping bij Wapse huur je een comfortabele chalet. Twee van de chalets staan op toeristische velden, de andere twee chalets staan tussen de jaarplaatsen. Eén van deze chalets heeft zelfs een sauna en een zonnehemel! De andere chalet op de jaarplaats staat vlak bij de centrale speeltuin, waarmee het een ideale kampeerplaats is voor een gezin met kinderen.

Genieten op een camping bij Wapse?

Boek een verblijf bij Camping Zonnekamp in Zorgvlied! Bij ons vind je alles dat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie waarin alles tot in de puntjes geregeld is.

Camping Wapse, Camping Zonnekamp Zorgvlied
't Boskefé Kobus, Zorgvlied, Drenthe