Winterkamperen
Camping Zonnekamp

Kamperen in de winter

Camping Zonnekamp is één van de weinige campings waar u ook kunt kamperen in de winter.

U kunt bij ons terecht met zowel  een tent (voor de echte bikkels onder ons), toercaravan of  camper. Al onze kampeerplaatsen zijn comfort plaatsen en zijn voorzien van stroom en riool. Voor de winterperiode kunt u gebruik maken van het kleine sanitair paviljoen.
Deze verwarmde ruimte heeft douches,  toiletten en wastafels met warm water en hier kunt u ook uw water voor bij de kampeerplaats halen. Er is in de winterperiode geen afwasplaats, deze kunt u in uw eigen kampeermiddel doen.
Uw chemisch toilet kunt u bij het grote sanitairpaviljoen legen. 

Kamperen in Drenthe
Winterkamperen Friesland Camping Zonnekamp
Rooibosje in de sneeuw in Drenthe Camping Zonnekamp

Drents Friese Wold

Heerlijk genieten van winterwonderland in Drenthe. Het Drents Friese Wold heeft in de winter geheel haar eigen mystieke sfeer. Heerlijk rustig en betoverend tegelijk!

In de winter is het Drents Friese Wold één groot stilte gebied en kunt u optimaal genieten van de natuur. Door haar verschillende structuren zoals hei, bossen en open velden is het Drents Friese Wold erg afwisselend  en bent u niet snel verveeld. Door de veel verschillende structuren zijn er ook veel verschillende dieren in het bos aanwezig en met een beetje geluk krijgt u deze te zien tijdens u wandeling of fietstocht door het mooie winterwonderland.

Het is lastig om het goed te omschrijven, eigenlijk is het iets wat u zelf moet ervaren hoe prachtig de natuur ook in de winter is. Hoe betoverend de stilte wel niet is.  Kom kamperen in de winter en ervaar de rust in het mooie winterwonderland!

Schaatsen

Mocht het nu stevig gaan vriezen dan word het tijd om de ijzers onder te binden en lekker te gaan schaatsen op onze ven-ijsbaan. Deze bevind zich op de achterzijde van de camping en mag u gebruik van maken mits het ijs dik genoeg is.

Na het schaatsen heerlijk bijkomen met een kop dampende chocolademelk of koffie ,thee in ’t Boskefé Kobus op de zondag middag, of natuurlijk heerlijk in uw eigen caravan.

Er even heerlijk tussenuit in de winter. Bekijk hier de mogelijkheden van Kamperen in de winter.

Algemene mededelingen

  • In de Herfst en Winter worden er op de camping onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd.
  • Vanaf 1 november tot 1 maart is de slagboom gesloten en kunt u de auto op de algemene parkeerplaats parkeren. Dit alles om te zorgen dat onze grasmat er netjes bij blijft liggen en iedereen in het voorjaar en zomer kan weer kan genieten van een mooie groene grasmat.
    Heeft u spullen die naar de caravan moeten? Dan stellen wij onze
    “Melkkar” tot beschikking.
Lekker warm Camping Zonnekamp