Camping Zorgvlied

Camping Zorgvlied

Camping Zorgvlied | Camping Zonnekamp ligt net buiten kleine dorpje Zorgvlied in Drenthe. Met de camping liggen we midden in de op één na grootste aan één gesloten natuurgebied van Nederland. Namelijk het Nationale Park het Drents Friese Wold. Na de camping houd de verharde weg op en gaat deze over in zandpad waardoor er relatief weinig verkeer langs de camping rijd. Hierdoor kunt u heerlijk genieten van de de rust, natuur en de fluitende vogeltjes.

Vanaf de camping fietst of wandelt u zo het Nationale park het Drents Friese Wold in. Misschien met één van onze kant en klare route’s of heeft u zelf wel een mooie dagtocht uitgestippeld doormiddel van de knooppunten en gaat u naar één van onze buurt dorpen zoals : Elsloo, Wateren, Doldersummer, Vledder, Frederiksoord of Appelscha. De variatie van het Drents Friese Wold is enorm! Zo kennen we verschillende bossoorten ,zoals: dennenbossen, eikenbossen maar ook heide en zandverstuivingen behoren tot haar assortiment. Ook zeker niet te vergeten zijn  de mooie open velde, de meertjes. En wie weet spot je een wel een das, vos, eekhoorn of een ree!

De camping beschikt over 41 toeristische plekken allemaal voorzien van water, riolering en Electra.  De 41 plekken zijn verdeeld over 5 velden van verschillende formaten allemaal omsingeld met een bossingel. Zo is er keuze of je juist meer of minder mede kampeerders om je heen wilt hebben.  Onze plekken zijn geschikt voor caravans, campers en tenten.

Bij de toeristische velden ligt ons grote moderne sanitair paviljoen. Voorzien van veel van u wensen. Op de binnenplaats vind u de afwasplaatsen voor de vuile vaat, kleren of groente en fruit. Voor de minder invalide onder ons hebben we beugels aan de muur bevestigd zowel bij de douche als bij de wc. Bij de douche’s bevind zich ook een afgesloten was ruimte. Ook is er rekening gehouden met de kleine kampeerdertjes onder ons, denk aan een familie douche en een kindertoillet en voor de allerkleinste hebben we een baby room waar er heerlijk gebadderd kan worden.

Zelf geen kampeermiddel ? Geen probleem! Wij hebben in de verhuur 4 moderne chaletjes. Twee van deze chaletjes staan op de toeristische velden waardoor eventueel kamperen met een groep vrienden of familie ook mogelijk is. De andere twee chaletjes staan tussen onze jaarplaatsen. Eéntje beschikt er zelfs over een sauna!

Camping Zorgvlied Camping Zonnekamp
Camping Zorgvlied camping Zonnekamp
Camping Zorgvlied Camping Zonnekamp