Sport en Spel

Speeltuin

Voor de kinderen is een grote speeltuin centraal gelegen op de camping waar ze heerlijk kunnen klimmen, klauteren, glijden, schommelen en in het zand kunnen spelen.
Op één toeristische veld staat in het midden een “wipkip” en is er een zandbak voor de kleinere kinderen, zodat ze onder toeziend oog van de ouders of opa en oma heerlijk kunnen spelen.

Sportveld & Volleybalveld

Voor een potje voetbal of volleybal bent u van harte welkom op onze sportvelden. Leuk met uw zoon of dochter of misschien wel met een hele groep!

Speeltuin Camping Zonnekamp Drenthe
Tafeltennistafel Drenthe camping zonnekamp
Jeu de Boules Camping Zonnekamp Drenthe

Tafeltennistafel.

Gelegen op het sportveld staat een robuuste tafeltennistafel. Zin in een potje ping pong, maar geen balletje en batjes, deze zijn tegen betaling van 5 euro borg te verkrijgen bij ’t Boskefé Kobus.

Jeu de boulesbaan:
Op het sportveld ligt een dubbele jeu de boules baan. Bijna iedere avond in het seizoen word hier wel gebruik van gemaakt. Doe je ook mee?

We maken het graag iedereen naar de zin…

Wij organiseren een aantal dagen in de week een recreatieprogramma voor de kinderen. Van knutselen tot bosspellen, avondverhaaltjes en andere leuke activiteiten. Niet alleen voor de jeugd van nu worden er dingen georganiseerd, maar ook aan de jeugd van vroeger is gedacht.

Of ga er op uit in de omgeving…

Evenement sportveld
Roofvogelshow Camping Zonnekamp Drenthe
Springkussen Sportveld Camping Zonnekamp

Voor de jeugd van nu:

In het hoogseizoen bieden we 4 weken lang een recreatieprogramma aan, dit programma zit niet boordevol en is ook niet iedere dag. Dit geeft de gelegenheid om met het gezin erop uit te trekken zonder dat de kinderen roepen dat ze een leuke activiteit missen. Ja maar, wat staat er dan zoal op het programma? Nou welnu, knutselen, spelletjes op het sportveld, bosspellen, avondverhaal, hutten bouwen en heb je zelf leuke ideeën, dan kunnen we daar ook vast wel wat mee, laat het maar weten.
We doen ons uiterste best om een programma op maat te maken, want we maken het de kinderen graag naar de zin.

Voor de jeugd van vroeger:

De jeugd van vroeger, nu volwassenen worden natuurlijk ook niet vergeten, denk aan klaverjassen, biljarten, bingo’s, jeu de boules.  En u kunt ook actief mee doen met activiteiten op de camping: de burendag, gezellig op excursie of meedoen met een workshop.

Maaaaar …. u kunt natuurlijk ook gewoon rustig en lekker ontspannen op de camping!

Workshop bloemschikken