Sport en Spel

Speeltuin

Ondanks dat wij ons niet specifiek op gezinnen met kinderen richten, is er zeker wel aan ze gedacht. Midden op de camping ligt onze speeltuin, waar de kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. Lekker klimmen, klauteren, glijden, schommelen en in het zand kunnen spelen.
Op één toeristische veld staat in het midden een “wipkip” en is er een zandbak voor de kleinere kinderen, zodat ze onder toeziend oog van de ouders of opa en oma heerlijk kunnen spelen.

Sportveld & Volleybalveld

Voor een potje voetbal of volleybal bent u van harte welkom op onze sportveld. Leuk met uw zoon of dochter of misschien wel met een hele groep!

Jeu de boulesbaan:

Naast het volleybalveld, ligt een dubbele jeu de boules baan. Bijna iedere avond in het seizoen word hier wel gebruik van gemaakt. Doe je ook mee?

Tafeltennistafel.

Tussen de gebouwen aan de voorkant van de camping staat een robuuste tafeltennistafel. Zin in een potje ping pong, maar geen balletje en batjes, deze zijn tegen betaling van 5 euro borg te verkrijgen bij ’t Boskefé Kobus.

Speeltuin Camping Zonnekamp Drenthe
Jeu de Boules Camping Zonnekamp Drenthe
Sport en spel Camping Zonnekamp Drenthe
Roofvogelshow Camping Zonnekamp Drenthe

We maken het graag iedereen naar de zin…

Voor de jeugd van nu:

In het hoogseizoen bieden we 4 weken lang, een een aantal dagen in de week een recreatieprogramma aan. Dit programma zit niet boordevol en is ook niet iedere dag. Wat staat er voor de kids zoal op het programma? Denk aan knutselen en dansen in de ochtend. Spelletjes op het sportveld voor in de middag en avond. Maar ook een avondverhaaltje word door het recreatieteam voorgelezen.

Voor de jeugd van vroeger:

De jeugd van vroeger, nu volwassenen worden natuurlijk ook niet vergeten, denk aan  biljarten, bingo’s en jeu de boules.

Maaaaar …. u kunt natuurlijk ook gewoon rustig en lekker ontspannen op de camping!