Kamperen
i.c.m.
chalet huren

Gezellig samen er op uit

Gezellig samen kamperen op één veld met familie of vrienden groep.
Camping Zonnekamp biedt u de mogelijkheid om twee comfortabele chalets te huren in combinatie met kampeerplaatsen voor toercaravans, tenten of campers op hetzelfde veld.

Dé oplossing om gezellig samen te kamperen als één van jullie niet in bezit is van een eigen kampeermiddel.

Chalet-Huren-Drenthe
Camperplaats Elsloo Camping Zonnekamp
BBQ

Boskefé Kobus

Camping Zonnekamp heeft een gezellig eetcafé met terras: ’t Boskefé Kobus . Hier ervaart u nog de gemoedelijke sfeer van vroeger, maar wel met een moderne twist. ’s Ochtends kunt u hier vanaf tien uur terecht voor een krantje of ‘veur ’n happien en ’n draankien’.

Gezellig samen eten, maar geen zin in de drukte ervan?
Daar weten wij wel wat op! Wij kunnen voor jullie dagelijks of enkele dagen van jullie verblijf, zorgen voor heerlijke verse warme broodjes voor bij het ontbijt, en voor later op de dag kunnen we het avond eten voor jullie verzorgen van een plate tot buffet of BBQ. In overleg is er veel bij ons mogelijk.

Activiteiten:

Wij beschikken over een mooie grote recreatiezaal, die gehuurd kan worden. De zaal kan gebruikt worden voor het organiseren van een activiteit of feestje. De zaal is voorzien van een eigen bar, eigen toiletten, geluidsinstallatie en een beamer. De recreatiezaal is geschikt voor groepen van ongeveer 25 tot 100  personen. Het is een mooie grote open ruimte , die groter en kleiner gemaakt kan worden zodat, hij gezellig en knus blijft ongeacht hoe groot de groep is. Gewoon even gezellig samen zijn in een ongedwongen sfeer.

Ook hier is in overleg weer veel mogelijk.

Tarieven

De tarieven voor het groepskamperen is altijd maatwerk,  elke groep is weer anders. Iedere groep heeft zijn eigen behoeftes en wensen, en om hier goed op in te kunnen spelen maken we graag een prijs voor jullie op maat.

Zijn jullie nieuwsgierig geworden of wij wat voor jullie kunnen betekenen, neem dan contact met ons op via de mail info@campingzonnekamp.nl of via 0521-387257

Bar recreatiezaal
Recreatiezaal