Camping Diever

Ontspannen op een camping Diever?

Camping Zonnekamp heeft alle rust en ruimte!

Bent u op zoek naar een gezellige camping bij Diever? Camping Zonnekamp in Zorgvlied is een rustige camping midden in de natuur en op kleine afstand van verschillende (culturele) uitstapjes. Kom bij ons genieten!

Camping Zonnekamp ligt aan de bosrand in het fraaie Nationale Park Drents Friese Wold. Hier vindt u heidevelden, zandverstuivingen, veengronden, vennetjes en beekjes die samen het typische Drentse landschap vormen. U kunt hier heerlijk wandelen en fietsen, met een eigen route of langs één van de vele fiets- en wandelroutes die langs de camping lopen. Wij kunnen u altijd adviseren als u een mooie route zoekt. Maar er zijn ook verschillende uitstapjes op fietsafstand of goed bereikbaar met de auto. Ook voor advies over uitstapjes kunt u altijd bij ons op de receptie terecht.

Vertier op de camping

Wilt u lekker op de camping blijven maar zoekt u toch wat vertier? Wij organiseren in het hoogseizoen tal van leuke activiteiten voor kinderen en volwassenen. Houdt u van vissen? Wij hebben een goede visvijver. Lekker op het terras zitten zonder dat u de camping hoeft te verlaten kan ook. Bij Boskefé Kobus bent u welkom op het royale terras of, bij minder goed weer, in de recreatieruimte voor koffie, een (alcoholisch) drankje en wat lekkers. Ook kunt u hier kiezen uit verschillende plates als u geen zin heeft om te koken, of kunt u wat afhalen. Als u zin heeft in een potje biljart kunt u terecht bij de biljarttafel in Kobus!

Comfortplaatsen

Onze camping heeft verschillende soorten plaatsen: toeristische kampeerplaatsen, seizoensplaatsen en jaarplaatsen. Heeft u zelf geen kampeermogelijkheid zoals een tent, caravan of een camper, maar wilt u wel genieten van de rust van onze camping bij Diever? Wij hebben vier modern ingerichte chalets voor de verhuur. Eén van de chalets heeft zelfs een sauna! Twee chalets staan tussen de jaarplaatsen, de andere twee staan op een toeristisch veld.

Zin in een stralende vakantie op een camping bij Diever? Kom dan ontspannen op camping Zonnekamp!

Rustige camping Drenthe, Camping Zonnekamp