Chalet Appelscha

Chalet Appelscha

Chalet Appelscha | Opzoek naar een een chalet om jullie vakantie in te vieren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.  Welkom op Camping Zonnekamp in Zorgvlied.

Camping Zonnekamp ligt midden in het prachtige Drents Friese Wold. Vanaf de camping fiets en wandel je zo het bos in. Hét  startpunt voor je fiets en wandeltochten. Zo kan je met mooie route’s door de prachtige natuur één van onze buurtdorpjes bezoeken zoals: Doldersum, Diever, Dwingeloo, Elsloo, Boijl, Oude Willem of misschien wel Frederiksoord. Oh en als je dan toch in Frederiksoord bent, neem dan eens een kijkje in het proefmuseum. Dit is zeker de moeite waard. Hier ontdek je hoe Johannes van de Bosch een hand heeft gelegd aan onze huidige verzorgingsstaat.

Wij hebben 4 moderne chalets in de verhuur. Alle vier de chalets staan dwars geplaatst op hun plek voor een mooi overzicht over het veld. Twee van de chalet staan op de toeristische velden, wat ze zeer geschikt maakt om samen de kampere met mensen die hun eigen kampeermiddel hebben. Zo ben je toch gezellig samen weg maar heb je toch je eigen plekje.  De andere twee chaletjes staan tussen de jaarplaatsen. Eén van deze chaletjes heeft zelfs een Sauna! En opgemaakte bedden bij aankomst!

Doordat wij met onze camping mideen in het Drents Friese Wold liggen, is het ook de perfecte plek om samen met jou trouwe viervoeter (s) op vakantie te gaan. Vanaf de camping loop je zo het bos in voor uren wandel plezier met je hond (en). Op ongeveer 6km afstand ligt de spartelvijver. Dit meer is speciaal ingericht voor honden en paarden.

Al helemaal zin een ontspannen, relaxte vakantie midden in de natuur?
Boek één van onze mooie chaletjes en tot snel op  Camping Zonnekamp in Zorgvlied.

C084 Chalet huren in Drenthe, Camping Zonnkamp, Zorgvlied
Appelscha Chalet huren
Sauna chalet, Camping Zonnekamp, Zorgvlied, Drenthe