Weekje Drenthe

Even een weekje Drenthe?

Welkom op Camping Zonnekamp!

Camping Zonnekamp ligt midden in het prachtige Drents Friese Wold. Het Drents Friese Wold is de op een na grootste aan eengesloten natuur gebied van Nederland. Het assortiment van het Drents friese word bestaat niet alleen maar uit bos maar ook uit hei, zanderverstuivingen, open velden met vennetjes behoren tot haar assortiment, en met een beetje mazzel kunt u ook nog hertjes, vossen, dassen en konijntje spotten.

Dus er even een weekje tussen uit? Even een weekje naar het prachtige Drenthe! Kom naar Camping Zonnekamp! Vanaf de camping starten er meerdere fiets en wandelroutes. Even voor een uurtje of voor dagtochten, het kan allemaal.

Kamperen

Er even een week, weekend, midweek, langer of korter er tussen uit en dan in een caravan, camper of misschien zelfs wel een tentje. Dan zit u bij ons goed. Onze camping is onderverdeeld in toeristische kampplaatsen , seizoen- en jaarplaatsen. Dus voor iedereen wat wils.

Toeristisch kamperen

Wij hebben 41 plekken beschikbaar voor toeristisch kamperen. De plekken zijn verdeeld over 5 velden allemaal van verschillende formaten. Al onze velden zijn omringd door een bossingel. Door de verschillende maten van de velden kunt u kiezen om weinig of wat meer kampeerder om u heen.

Alle plekken beschikken over stroom, water en riolering.

Chalet huren

Wilt u er toch graag een weekje, weekend, midweek, langer of korter er tussen uit in het prachtige Drenthe maar beschikt u niet over een eigen kampeer middel? Wij hebben in de verhuur 4 mooie moderne chalet. Twee van onze chalet bevinden zich op de toeristische velden waardoor ze geschikt zijn voor samen kamperen. De andere twee chalets bevinden zich tussen de jaarplaatsen. Eentje zelfs met een sauna!

‘T Bosefé Kobus

’t Boskefé Kobus is een klein gezellig eetcafé met een mooi royaal terras van Camping Zonnekamp. Hier ervaart u nog de gemoedelijke sfeer van vroeger, maar wel met een moderne twist. We liggen met ’t Boskefé Kobus midden in het mooie nationaal park het Drents Friese Wold. Langs een tal van mooie fiets, – wandel en ruiterroutes. Hierdoor is ons mooie terras niet alleen toegankelijk voor campinggasten maar ook voor toeristen en dorpsbewoners.

Benieuwd naar wat we allemaal serveren? Kijk hier voor de lunch en diner kaart.

Chalet huren Drenthe Camping Zonnekamp
Camping Zonnekamp
Chalet huren meivakantie Drenthe Camping Zonnekamp