Seizoenplaats
in Drenthe

Seizoenplaats in Drenthe

Er even wat langer tussenuit en genieten van stilte en rust.
Ver weg van alle verkeer, midden  in het prachtige natuurgebied, het Drents-Friese Wold.
Met een seizoenplaats op camping Zonnekamp heb je alle tijd om te genieten van de fantastische omgeving. Hierin liggen 3 Nationale parken, 1700 kilometer fietspaden en mysterieuze hunebedden.

De camping ligt in het Nationaal Park Drents-Friese Wold, het op één na grootste aaneengesloten natuurgebied van Nederland, alleen de Veluwe is groter. U fietst, wandelt vanaf de camping zo het Drents-friese Wold . Vanaf de camping starten er verschillende routes zowel voor het fietsen als het wandelen.

Camping Zorgvlied Camping Zonnekamp
Camperplaats Diever Camping Zonnekamp
kamperen Drenthe Zonnekamp

Verdeling van de velden

Camping Zonnekamp heeft vijf kampeervelden met 41 kampeerplaatsen. De kampeervelden liggen heerlijk beschut door  bossingels. De kampeerders staan aan de rand van deze velden zodat het middenveld open is en het daardoor heerlijk ruim aanvoelt.

Al onze seizoenplaatsen zijn comfortplaatsen en voorzien van:

  • Water
  • Stroom ( € 0,50 per KWh)
  • Riool

* Bij de seizoensplaats zit één wificode ingegrepen. Had u er nog graag eentje gewild, dat kan! Die kunt u bij de receptie halen.

Bekijk de mogelijkheden

De seizoenplaatsen die gehuurd kunnen worden liggen verspreid over de vijf kampeervelden. Op deze manier ontstaat er een mooie mix van toeristische kampeerplaatsen en seizoenplaatsen, zodat het voor zowel de toeristische kampeerder, als de kampeerder op een seizoenplaats fijn kamperen is.

Sanitair paviljoen

De sanitaire voorzieningen zijn zeer modern, verwarmd en worden goed schoon gehouden. Hierin is aangepast sanitair voor minder valide mensen, zo zijn al onze douches voorzien van beugels. Voor de kinderen zijn ook aparte ruimtes, zoals kindersanitair , een babyroom en gezinsdouche. Het gebruik van de douches zit bij het kampgeld in, heet water is bij de afwasplaatsen verkrijgbaar tegen inworp van € 0,20.
Aan de buitenkant bevind zich het chemisch toilet.

Een seizoenplaats loopt van 1 april tot 1 oktober, Voor reservering of meer informatie over de seizoenplaatsen kunt u bellen naar 0521-387257.
U kunt natuurlijk ook een keer langs komen om de camping te bekijken en zo een beter beeld te krijgen van onze camping en de omgeving.

Camping Zonnekamp heeft naast seizoenplaatsen ook toeristische kampeerplaatsen en jaarplaatsen.

Camperplaats Oosterwolde Camping Zonnekamp
Camperplaats Elsloo Camping Zonnekamp