Op vakantie
Met je hond

Samen met je hond op vakantie

Gezellig samen op vakantie! Daar hoort natuurlijk de hond ook bij. De hond is bij veel mensen een onderdeel van het gezin en gaat dan ook mee op vakantie. Dat snappen wij als geen ander! Wij hebben zelf ook een hond genaamd Bandit en zij maakt ook echt onderdeel uit van het gezin. Er even samen uit vinden wij dan ook heerlijk. Lekker door de bossen wandelen en nieuwe paadjes ontdekken genieten van de natuur met zijn schoonheid en rust.

Bij ons op camping Zonnekamp zijn honden toegestaan. Of je nou met de tent komt kamperen of in een chalet, honden zijn bij ons welkom.  Zo kan je samen met je trouwe viervoeter(s) genieten van een heerlijk onbezorgde vakantie.

Midden in het bos

We liggen met de camping in het mooie nationale park het Drents Friese Wold. Hier kan je heerlijk uren wandelen met je trouwe viervoeter(s).  Vlak bij de camping zit een mooi losloopgebied waar je hond(en) heerlijk hun energie kwijt kunnen. Op ongeveer een kwartiertje rijden van ons, zit de spartelvijver, een grote vijver speciaal voor honden en paarden om lekker in te spelen en zomers lekker in af te koelen. De mogelijkheden voor wandelen en fietsen met je hond(en) zijn eindeloos.

Vanaf de camping loop of fiets je gelijk het Drents Friese Wold in. Je kan veel verschillende route’s wandelen, fietsen waardoor je niet steeds het zelfde rondje hoeft te maken. Toch even wat anders dan de rondjes bij de camping? Ook dat kan, rondom de camping zijn nog heel veel mogelijkheden om er lekker op uit te gaan. Bijvoorbeeld de natte neuzen route bij Terwisscha Appelscha.

Dus op er even lekker op uit met het gezin en je trouwe viervoeter(s). Neem dan eens een kijkje bij camping Zonnekamp voor vakantie met je hond en hopelijk tot gauw.

Hond vriendelijke camping Drenthe
Disney bij de spartelvijver