Toeristisch kamperen in Drenthe

Camping Zonnekamp is een gastvrije familiecamping in Drenthe. De camping beschikt over 44 toeristische kampeerplaatsen op vijf goed onderhouden velden van verschillende formaten. Zo kunt u kiezen voor een plek met meer of juist minder kampeerders om u heen.

Al onze kampeerplaatsen zijn comfortplaatsen en voorzien van water, 6 ampère stroom en riool. De kampeerplaatsen liggen heerlijk beschut door de bossingels. In het midden van een drietal velden is een speelvoorziening voor de kinderen aangelegd, waar ze naar hartenlust kunnen spelen in de zandbak, terwijl u vanuit uw tent of caravan goed zicht houdt. Uw (klein)kinderen kunnen zich ook vermaken in de grotere speeltuin op het kampeerterrein of tijdens het recreatieprogramma van ons recreatieteam. Wij bieden al onze gasten tevens de mogelijkheid van draadloos internet (wifi).

De sanitaire voorzieningen zijn zeer modern en worden goed schoon gehouden. Hierin zijn o.a. aparte ruimtes voor kinderen en is er aangepast sanitair voor minder valide mensen.
Camping Zonnekamp beschikt naast toeristische kampeerplaatsen ook over seizoenplaatsen voor tent of toercaravan en over jaarplaatsen voor stacaravans en chalets en al onze kampeerplaatsen zijn ook geschikt voor campers.

Klik hier voor de tarieven.

Heeft u geen tent of caravan maar wilt u wel graag op onze
camping in Drenthe verblijven?
Dan kunt u bij ons een comfortabele chalet huren.

Kijk dan bij onze 4-persoons chalets.

Boek nu direct voor een kort of langer verblijf…

Arrangementen

Veelzijdige arrangementen in Drenthe

Camping Zonnekamp heeft voor u een aantal aantrekkelijke en gevarieerde arrangementen samengesteld.

Met arrangementen voor speciale perioden, maar ook voor een gezellig weekendje weg of een week genieten in het Drents Friese Wold

Kijk voor alle kampeer- en chaletarrangementen op onze arrangementenpagina.