Kamperen in Drenthe

In Drenthe zijn heel veel hele leuke campings. Daarom is het goed te kiezen voor een omgeving die u aanspreekt en te kijken naar het karakter van de camping. Houdt u van een mooie, natuurlijke omgeving met veel recreatiemogelijkheden en van een middelgrote camping waar ze persoonlijke aandacht en het welslagen van uw vakantie heel belangrijk vinden, dan is camping Zonnekamp een goede keus.

Want wij vinden het belangrijk dat uw vakantie u, of u nou met z’n tweeën of met kinderen komt, datgene brengt waarvoor u op vakantie gaat. Zodat u het bij uw vertrek jammer vindt dat het voorbij is en denkt: daar moeten we nog eens weer heen…

Want wij vinden dat heel belangrijk en dat is voor u de beste garantie voor een heerlijke vakantie.

Het terrein van camping Zonnekamp is prachtig gelegen aan de rand van het Drents-Friese Wold. Zonnekamp is een middelgrote camping, maar door de aanleg van de velden tussen bossingels ervaart u de rust en ruimte van een kleine camping.

Comfortplaatsen

Onze kampeerplaatsen zijn allemaal comfortplaatsen en voorzien van water, 6 ampère stroom en riool.

Wifi
Wij bieden al onze gasten de mogelijkheid van draadloos internet (wifi). De dekking is op de hele camping prima en u kunt bij de receptie hiervoor de code kopen

Speelvoorzieningen, ook op de velden
Uw (klein)kinderen vermaken zich bij ons uitstekend in de centrale speeltuin of op de kleinere speeltoestellen op de velden. Er is een professioneel recreatieteam met een leuk recreatieprogramma.

Sanitaire voorzieningen
De sanitaire voorzieningen zijn zeer modern en worden goed schoon gehouden. Hierin zijn o.a. aparte ruimtes voor kinderen en is er aangepast sanitair voor minder valide mensen.

Camping Zonnekamp biedt toeristische kampeerplaatsen, seizoenplaatsen, stacaravan- en chaletplaatsen en plaatsen voor campers.
Tevens verhuren wij comfortabele chalets voor 4 personen met een heerlijke, deels overdekte veranda.  Zo kunt u zonder een eigen tent of caravan toch gezellig kamperen in Drenthe.

Klik hier voor de tarieven.
Klik hier voor de arrangementen
Klik hier voor de beschikbaarheid en direct boeken.

Verhuurchalets in Drenthe