Camperplaats Diever

Camperplaats Diever

Camperplaats Diever – Opzoek naar een camperplaats Diever? Welkom bij camping Zonnekamp in Zorgvlied. Zoals het al doet vermoeden liggen wij niet in het plaatsje Diever maar liggen op zo’n kwartiertje van Diever af. We liggen net als Diever midden in het mooie Nationale Park het Drents Friese Wold. Vanaf  camping Zonnekamp kunt u gelijk het bos in, voor heerlijke fiets of wandeltochten naar misschien wel één van de omliggende dorpjes zoals: Appelscha, Wapse, Diever, Wateren, Oude Willem, Frederiksoord. Allemaal goed te bereiken op de fiets of voor de fanatieke wandelaar te voet.

Na de camping gaat de verharde weg over in zandpad waardoor er relatief weinig verkeer langs rijd.

We beschikken over 40 toeristische kampeerplekken geschikt voor camper, caravan of tent, verdeeld over 5 mooie velden van verschillende formaten. Hierdoor kan je kiezen of je meer of minder medekampeerders om je heen wil. Al onze kampeerplekken zijn voorzien van Electra, stroom en water. Waardoor je alle gemakken bij de hand hebt.

Bij het toeristische kamperen vind u ons grote moderne sanitair paviljoen. Voorzien van veel van u wensen. In het centrale gedeelte van het sanitair paviljoen vind u de afwasplaatsen voor de vuile vaat en de groentes. Het gebruik van de douches’s is gratis. Als u op de knop drukt, krijgt u 6 minuten warm water tot u beschikking. Tussentijds kunt de tijd op pauze zetten als u nog een keer op het knopje drukt. Verder is er nog een babyroom aanwezig speciaal voor onze allerkleinste kampeerders. Ook is er een familie douche aanwezig. Bij de toiletten is er rekening gehouden van de kleine kampeerders (kinderen) maar ook met de wat minder invalide onder ons. Voor hun hebben we verhoogd toilet en beugels aan de muur.

Camperplaats Diever Camping Zonnekamp
Camperplaats Diever Camping Zonnekamp