Camperplaatsen Appelscha

Camperplaatsen Appelscha

 

Camperplaatsen Appelscha | Heerlijk on tour met de camper, in en om het prachtige Nationale park het Drents Friese Wold. Nu nog op zoek naar een mooie rustig plek om de camper neer te zetten voor een nachtje, of een paar dagen? Welkom bij camping Zonnekamp. Camping Zonnekamp ligt midden in het Drents Friese Wold. Na de camping gaat de verharde weg over in zandpad waardoor er maar relatief weinig verkeer langs rijdt. Hierdoor kunt u heerlijk genieten van de rust natuur en de fluitende vogeltjes.

 

Vanaf de camping fiets en wandelt u zo de natuur in. De omliggende dorpen zoals: Vledder, Wapse, Diever, Appelscha, Doldersum, Frederiksoord zijn allemaal te bereiken door het prachtige Drents Friese Wold. Niet alleen liggen we met de camping midden in het Drents Friese Wold maar ook liggen we midden in de koloniën van Weldadigheid. Wist u dat hier vroeger, de schoolplicht en zorgverzekering is ingevoerd die we vandaag de dag nog kennen?

 

Aan de voorkant van Camping Zonnekamp bevindt zich ons mooie eetcafé ’t Boskefé Kobus. Heerlijk om de dag voor een fiets of wandeltocht te beginnen met een kopje koffie, thee met daarbij een lekker warm stukje appeltaart met of zonder slagroom of toch liever een warme wafel met kersen en slagroom? Op het ons royale terras kun u ook heerlijk lunchen borrelen of diner. Benieuwd wat wij allemaal serveren? Neem een kijken op onze website of kom langs in ’t Boskefé Kobus of er wat voor u bij zit.
Patat afhalen met daarbij een frikandel, grofgeweld of kipfingers of een andere snack is ook bij ons mogelijk.

 

De 41 toeristische kampeerplekken zijn verdeeld over 5 velden van verschillend formaten. Allemaal omsingeld met een mooie bossingel. Door de verschillende formaten kunt u kiezen of u een veld wild met wat meer medekampeerders om hun heen of juist liever niet. Al onze plekken zijn voorzien van water, Electra, en riolering.

Camperplaats Elsloo
Camping Zonnekamp