Camping Noordwolde

Camping Noordwolde

Camping Noordwolde – Camping Zonnekamp ligt midden in het prachtige Nationale Park het Drents Friese Wold, het éen na grootste aaneengesloten natuurgebied van Nederland. Het Drents Friese Wold verbindt Camping Zonnekamp met het nabijgelegen dorpje Noordwolde.

Vanaf de camping wandelt of fiets u zo het Nationale Park  het Drents Friese Wold in. Er even heerlijk tussen uit. Even voor een uurtje of misschien een paar of een heerlijke dagtocht? Het kan allemaal. Door het Drents Friese Wold kunt u mooie tochten maken naar eventueel omliggende dorpen zoals : Wateren, Elsloo, Appelscha, Oude Willem, Diever, Wapse, Vledder en nog veel meer dorpjes en dat allemaal heerlijk door het Drents Friese Wold.

Het assortiment van het Drents Friese Wold is erg uitgebreid. Zo vindt u er verschillende soorten bos maar ook heide, zandverstuivingen, open velden horen hierbij. De verschillende soorten van natuur zorgen ook voor verschillend diersoorten in het Drents Friese Wold. Wie weet spot u tijdens u verblijf wel een ree, vos, of misschien wel een das.

Camping Zonnekamp heeft zowel toeristische plekken als jaarplaatsen maar ook hebben we enkele chalets voor de verhuur. De toeristische plekken en de jaarplaatsen hebben ieder een eigen deel van de camping. De toeristische velden zijn onderveld in 5 velden van verschillende grote’s zodat u kunt kiezen of u graag weinig of juist meer medekampeerders om u heen wilt hebben. Alle kampeerplekken zijn voorzien van water en riolering.

Bij de toeristische velden staat ook ons grote sanitair paviljoen. In het centrale gedeelte van het sanitair paviljoen  vind u afwas- en groentewasplaatsen . De grote lichtkoepel zorgt voor heerlijk daglicht in het sanitair.  De heren en de dame’s hebben ieder hun eigen kant voor de toiletten en douches. Bij de wc’s is er rekening gehouden met onze jonge camping gasten. Ook is er een verhoogd toilet met handgrepen voor de minder validen onder ons.

Het douche is gratis. U druk op de knop en dan heeft u 6 minuten warm water tot u beschikking, als u tussentijds nog weer op de knop drukt worden de minuten op pauze gezet.

Camperplaats Appelscha
Camping Zonnekamp
Camperplaats Elsloo Camping Zonnekamp