Fietsvakantie Drenthe

Fietsvakantie Drenthe

Op fietsvakantie naar of in Drenthe? Kom dan eens langs bij camping Zonnekamp. Wij liggen camping Zonnekamp midden in het Nationaal Park het Drents Friese Wold. Wat ons zeer geschikt maakt voor een heerlijke fiets vakantie.

Het Drents Friese Wold is het op een na grootste aan een gesloten natuur gebied van Nederland. Alleen de Veluwe is groter. Langs de camping loopt één van de bekendste routes van ons gebied, de Drents Friese Wold route. Een route met mooie afwisselende natuur, hei, zandverstuivingen, verschillende soorten bos. Niet liggen we aan de Drents Friese Wold route maar ook liggen we midden in fietsknooppuntennetwerk waardoor je naast de kant en klaar routes ook heerlijk je eigen routes kan uitstippelen in de prachtige natuur.

 

Fietsarrangement

Ook hebben wij voor fietsliefhebber een mooi fiets arrangement opgesteld.

Voor wie van kamperen, fietsen en…. lekker eten houdt is dit zeker een aanrader. We hebben voor u 4 mooie fietsroutes variërend van 40 tot ± 60 km. In en om het Nationaal Park Drents Friese Wold uitgestippeld.
Op 2 van deze routes hebben we een koffiestop met wat lekkers geregeld en…… de hele week kunt u, of u nu wel of niet gefietst heeft, genieten van een heerlijke warme maaltijd.

Deze aantrekkelijke weekaanbieding is ideaal voor iedereen die heerlijk actief wil genieten van het nationaal Park het Drents Friese Wold maar daarbij lekker lui wil genieten van een weekje zonder koken en afwassen. Gewoon even heerlijk genieten en even helemaal niet hoeven. Wil je meer weten over dit leuke arrangement klik dan hier. Dit arrangement kan zowel bij een toeristische kampeerplaats als bij een chalet worden bijgeboekt .

“t Boskefé Kobus

Camping Zonnekamp heeft aan de voorkant, een gezellig eetcafé met terras: ’t Boskefé Kobus . Hier ervaart u nog de gemoedelijke sfeer van vroeger, maar wel met een moderne twist. ’s Ochtends kunt u hier vanaf tien uur terecht voor een krantje of ‘veur ’n happien en ’n draankien’. Op het royale terras kunt u heerlijk zitten en genieten van de zon, de langskomende fietsers, wandelaars, ruiters en huifkarren. Het terras is direct gelegen aan een prachtige fiets-, wandel- en ruiterroute door het Nationaal Park het Drents Friese Wold.

Camping Friesland Camping Zonnekamp
Camping Zorgvlied Camping Zonnekamp
Camperplaats Elsloo Camping Zonnekamp