Receptie

Meer dan alleen maar een Receptie

Bij Camping Zonnekamp streven we ernaar om onze gasten een warm welkom en een comfortabel verblijf te bieden, zij het met een kleine twist. Onze receptie is niet 24/7 bemand, omdat we zelf ook de horeca binnen ons bedrijf verzorgen. Maar laat dat je niet weerhouden, want we staan je graag te woord en helpen graag.

Van 10:00 uur en zondag vanaf 10:30 uur: staan we klaar om je te begroeten en te helpen met je vragen.  Of je nu tips nodig hebt voor activiteiten in de omgeving of gewoon een vriendelijk gezicht om je dag te beginnen, wij staan voor je klaar. Op de receptie hebben we ook mooie fiets & wandelroutes liggen die gelijk vanaf de camping starten. Ook is hier een grote folderkast aanwezig voor eventuele ideeën voor uitje of markten en braderieën

Receptie
Route.nl

Eerder uitchecken dan dat de receptie open is?

Maar wat als je vroeg wilt uitchecken en de receptie nog gesloten is? Geen zorgen, we hebben daar een oplossing voor. Lever gewoon de dag ervoor je sleutels in en ontvang een muntje waarmee je het terrein kunt verlaten wanneer je maar wilt. Zo kun je met een gerust hart vertrekken, wetende dat alles geregeld is.

Bij Camping Zonnekamp streven we ernaar om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, zelfs als dat betekent dat onze receptie niet altijd open is. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je een onvergetelijke ervaring te bezorgen.