Camperplaats Elsloo

Camperplaats Elsloo

Camperplaats Elsloo | Camping Zonnekamp ligt midden in het prachtige Nationale Park het Drents Friese Wold vlak bij het mooie plaatsje Elsloo. Na de Camping gaat de verharde weg over in zandpad waardoor er relatief weinig verkeer langs de camping komt en u heerlijk kunt genieten van de natuur en de rust en alle fluitende vogeltjes.  Dus opzoek naar een heerlijk rustige camperplaats Elsloo, voor te overnachten voor één of meerdere nachten? Welkom bij camping Zonnekamp.

Vanaf de camping fiets of wandelt u zo het Drents Friese Wold in. Een heerlijk dagtochtje langs de naast gelegen dorpen zoals: Vledder, Diever, Appelscha, Wapse, Oude Willem, Wateren of Boijl? Deze dorpjes zijn allemaal te bereiken via het Drents Friese Wold.

Na een heerlijke fiets\wandeltocht even toe aan een terrasje? Aan de voorkant van camping Zonnekamp ligt ’t Boskefé Kobus voor van een kopje koffie met gebak tot lunch of diner of gewoon even heerlijk borrelen met een borrelplankje of de Hollandse Snackschaal? Kan bij ons allemaal, lekker op ons royale terras of toch liever binnen?

De camping beschikt over 41 toeristische kampeerplekken die ook geschikt zijn voor het overnachten met een camper. De 41 plekken zijn verdeeld over 5 velden van verschillende groottes. Elke veld is omsingeld door een bossingel voor mooie afscherming van het veld. Door de verschillende groottes van de velden kunt u kiezen voor wat meer rust of juist wat meer beweging. Net wat het beste bij je past.

Bij de toeristische kampeerplaatsen bevindt zich ons mooi grote moderne sanitair paviljoen. In het sanitair vindt u op de midden plaats gelegenheid voor de afwas en de handwas. Verder is er gedacht aan de minder invalide onder ons, verhoogde wc’s met beugels aan de muur, douches met beugels aan de muur. Maar ook aan de kleine kampeerders onder ons is gedacht. Kinderen sanitair, een familie douche en voor de allerkleinste onder ons een baby room waar u de kleine heerlijk kan badderen.

Camping Zorgvlied camping Zonnekamp
Camperplaats Elsloo Camping Zonnekamp
Camperplaats Elsloo Camping Zonnekamp