Chalet huren
paasweekend
Drenthe

Chalet huren paasweekend Drenthe

Chalet huren paasweekend Drenthe |Er met pasen even een heerlijk lang weekend tussen uit maar nog niet de juiste camping gevonden? Wie weet is camping Zonnekamp wel wat voor jullie!

Camping Zonnekamp is een rustige camping gelegen midden in het prachtige Nationale Park het Drents Friese Wold. Na de camping houd de verharde weg over in zandpad waardoor er maar relatief weinig verkeer langs de camping komt. Vanaf de camping fietst, wandelt je zo de natuur in! Gewoon even voor een uurtje of een heerlijke dagtocht langs misschien wel één van onze buurt dorpjes zoals: Diever, Vledder, Appelscha, Wapse, Frederiksoord, Wateren of Oude Willem, ze zijn allemaal te bereiken via het mooie Drents Friese Wold.

We hebben in de verhuur 4 moderne chalets. Twee van de chalets staan op de toeristische velden waardoor het mogelijk wordt gemaakt om samen te kamperen met vrienden/familie die zelf een caravan of camper hebben.  Zo kun je heerlijk samen kamperen maar je toch even heerlijk terug trekken in je eigen chalet. Maar ze kunnen natuurlijk ook gewoon los geboekt worden.

De andere twee chalets staan tussen de jaarplaatsen en één van deze chalets is zelfs voorzien van een sauna! De sauna chalet staat op het achterste veld waardoor je echt heerlijk kan genieten van even helemaal niks behalve de fluitende vogeltjes. De chalet is over dwars geplaatst op een royale plek, waardoor u uitkijk heeft over het veld terwijl je heerlijk geniet van het zonnetje op het vlonder terras met luxe zithoek.

De andere chalet staat dwars geplaatste op een mooie ruime plek waardoor je uitkijkt over het veld. De chalet is modern en knus ingericht waardoor jij je gelijk thuis voelt. Deze chalet ligt nog geen minuut lopen van onze centrale speeltuin af. Ideaal voor gezinnen met kinderen.

Dus nog op zoek naar een chalet voor het paasweekend? Kom gezellig naar camping Zonnekamp voor een heerlijk weekendje weg!

Chalet Camping Zonnekamp
Chalet huren, Camping Zonnekamp, Drenthe
Chalet Camping Zonnekamp