Groepskamperen

Groepskamperen in Drenthe

Groepskamperen in Drenthe, dat kan op camping Zonnekamp. Want zeg nou zelf, wat is er gezelliger dan kamperen met een groep vrienden of familie?
Onze camping biedt verschillende mogelijkheden als het om groepskamperen gaat. Zo bieden wij diverse kampeervelden aan waar u ongestoord kunt genieten van uw vakantie. Graag sportief aan de slag? Ons grote sportveld leent zich hier uitstekend voor. Er staan 2 doelen voor voetballen, ook is er een mogelijkheid om te volleyballen, te tafeltennissen en jeu de boules te spelen of eigen activiteiten houden. Ook is er een grote speeltuin, waar de kinderen uren kunnen spelen. Groepskamperen in Drenthe was nog nooit zo geweldig!

Groepskamperen
Camperplaats bos en heide Camping Zonnekamp
Camperplaats Diever Camping Zonnekamp
Douche en was zijde Sanitair

Sanitair paviljoens 

Camping Zonnekamp in Drenthe beschikt over twee moderne sanitair paviljoens. Deze sanitair paviljoens zijn verwarmd en voldoen aan (bijna) al uw persoonlijke wensen. Er is aanpast sanitair voor minder valide kampeerders, zo zijn al onze douches voorzien van beugels en zijn er verhoogde toiletten.
Het grootste sanitair paviljoens is centraal gelegen op het toeristische deel van de camping en is voor alle kampeerders snel en goed bereikbaar. Hier vindt u naast de gewone een afgesloten wasgelegenheid, een babyroom, gezinsdouche en er is kindersanitair.
In het centrale gedeelte zijn afwas- en groentewasplaatsen, de grote lichtkoepel op het dak geeft in deze ruimte prachtig daglicht.
Bij dit paviljoen vindt u tevens in een aparte ruimte aan de buitenzijde de stortplaats voor het chemisch toilet.

Het andere, iets kleinere paviljoen bevindt zich naast de centrale speeltuin, bij het sportveld.

Het gebruik van onze douches is gratis. 

Boskefé Kobus

Camping Zonnekamp heeft een gezellig eetcafé met terras: ’t Boskefé Kobus . Hier ervaart u nog de gemoedelijke sfeer van vroeger, maar wel met een moderne twist. ’s Ochtends kunt u hier vanaf tien uur terecht voor een krantje of ‘veur ’n happien en ’n draankien’.

Gezellig samen eten, maar geen zin in de drukte ervan?
Daar weten wij wel wat op! Wij kunnen voor jullie dagelijks of enkele dagen van jullie verblijf, zorgen voor heerlijke verse warme broodjes voor bij het ontbijt, en voor later op de dag kunnen we het avond eten voor jullie verzorgen van een plate tot buffet of BBQ. In overleg is er veel bij ons mogelijk.


Activiteiten

Voor de groepsactiviteiten kunt u indien beschikbaar, de grote recreatiezaal huren. Hier kunt u van alles organiseren, van bonte avond tot pubquiz. De recreatiezaal beschikt over een eigen bar, toiletten, een geluidsinstallatie en een beamer.

Tarieven
Het tarief voor het groepskamperen is altijd maatwerk, afhankelijk van de
periode, de grootte van de groep en het aantal kampeerplaatsen en chalets.
Voor een prijsindicatie kunt u mailen naar info@campingzonnekamp.nl, of bellen naar 0521-387257.

 

't Boskefé Kobus
Recreatiezaal