Camping Frederiksoord

Camping Frederiksoord?

Bij camping Zonnekamp bent u van harte welkom!

Bent u toe aan een paar dagen heerlijke rust, ontspanning en Drentse natuur? Kom dan naar camping Zonnekamp bij Frederiksoord! Camping Zonnekamp ligt in het Nationale Park Drents Friese Wold en staat garant voor een relaxte vakantie waar u kunt kiezen tussen lekker op de camping blijven of iedere dag een uitstapje maken, en alles daar tussen in.

Onze camping bij Frederiksoord heeft ruimte voor tenten, caravans en campers. Wij hebben toeristische plaatsen, seizoensplaatsen en jaarplaatsen. Alle plaatsen zijn comfortplaatsen, voorzien van water, elektriciteit en riool. Wilt u gebruik maken van de wifi, dan kunt u een wifi code kopen bij de receptie.

Chalets huren

Heeft u zelf geen kampeermogelijkheid? Dan kunt u één van onze chalets huren. Wij beschikken over vier moderne vierpersoons chalets: drie veranda chalets en één sauna chalet met vlonder terras.

De chalets zijn dwars geplaatst zodat u een goed uitzicht heeft over het kampeerveld. Twee van de chalets staan tussen de toeristische plaatsen, de andere twee staan tussen de jaarplaatsen.

Uitstapjes

Er is veel te doen op de camping. We hebben bijvoorbeeld een visvijver, het gezellige Boskefé Kobus en in het hoogseizoen worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud. In de omgeving van onze camping bij Frederiksoord is ook veel te doen voor volwassenen en kinderen. U kunt bijvoorbeeld naar het Oermuseum Drenthe in Diever, het Gevangenismuseum in Veenhuizen of Museum de Proefkolonie in Frederiksoord zelf. Speciaal voor de kinderen zijn er de binnen- en buitenspeeltuinen De Elf Ieken in Elsloo en de Drentse koe in Ruinerwold, of u kunt attractiepark Duinen Zathe in Appelscha.

Fietsen en wandelen

Onze camping ligt midden in de Fietsknooppuntenroutes en er lopen verschillende wandelpaden. Wilt u te voet of op de fiets het fraaie Drentse landschap verkennen, dan geven wij u graag suggesties voor mooie routes.

Kom ook ontspannen op onze camping Zonnekamp!

Camping Elsloo Camping Zonnekamp
Drentse Koe Ruinerwold Camping Zonnekamp