Weekendje Drenthe

Weekend Drenthe

Weekendje Drenthe, welkom bij Camping Zonnekamp! Er even tussen uit? Even de dagelijkse sleur ontvluchten even een weekendje naar Drenthe. Rust en natuur dat vind je bij Camping Zonnekamp. We liggen met onze camping midden in het prachtige Drents Friese Wold. Bos, hei, zandverstuivingen open velden, vennetjes behoren allemaal tot haar assortiment. Met wat geluk spotten jullie misschien zelfs nog wel een reetje, haas, das of misschien wel een vos.

Kamperen

We hebben 41 plaatsen ingericht als toeristische kampeerplaatsen. De plaatsen zijn verdeeld over 5 velden van verschillende grootes waardoor u kunt kiezen of minder of meer kampeerders om u heen wilt hebben. Al onze velde zijn omringd door bossingels. Dit zorgt dat elke veld privacy heeft. De kampeerplaatsen zijn voorzien van riolering, water en stroom.

Sanitair

Camping Zonnekamp beschikt over twee moderne sanitair paviljoens.
Deze sanitair paviljoens zijn verwarmd en voldoen aan (bijna) al uw persoonlijke wensen. Het grootste sanitair paviljoen is centraal gelegen op het toeristische deel van de camping en is voor alle kampeerders snel en goed bereikbaar. Hier vindt u naast de gewone en afgesloten wasgelegenheid een babyroom, gezinsdouche en kindersanitair.In het centrale gedeelte zijn afwas- en groentewasplaatsen en de grote lichtkoepel op het dak geeft in deze ruimte prachtig daglicht.
Bij dit paviljoen vindt u tevens in een aparte ruimte aan de buitenzijde de stortplaats voor het chemisch toilet.

Chalet huren

Niet beschikbaar over een eigen kampeermiddel maar toch een weekendje Drenthe? Dat is geen probleem, wij hebben 4 moderne chalets in de verhuur. Twee van de chalets staan op de toeristische velden waardoor je dit mooi kan combineren met kamperen van eventuele vrienden of familie. De andere twee chalets staan tussen jaarplaatsen. Eén van de chalets tussen de jaarplaatsen beschikt zelfs over een sauna!

’t Boskefé Kobus

’t Boskefé kobus is een klein gezellig eetcafé, dat zich bevindt aan de voorkant van camping Zonnekamp. Buiten beschikken we over een royaal terras met 60 zitplaatsen verdeelt over 14 tafeltjes. Binnen ervaart u nog de sfeer van vroeger met een moderne twist. Rondom het biljart staan 10 tafeltjes gezellig ingericht. Hier kunt gewoon even een kopje koffie of thee nuttigen met een lekkernij erbij of borrelen met vrienden of familie. Ook voor de lunch en diner kunt u hier terecht.

Camperplaats bos en heide Camping Zonnekamp
Camperplaats Diever Camping Zonnekamp
Camperplaats Elsloo Camping Zonnekamp