Recreatiezaal

Veel mogelijkheden

Behalve ’t Boskefé Kobus is er op de camping ook een mooie grote recreatiezaal aanwezig. Deze wordt o.a. gebruikt voor veel van onze camping-activiteiten zoals bijvoorbeeld: bingo, klaverjassen, workshops en feestavonden met LIVE muziek.

Naast deze aan de camping gerelateerde activiteiten kan de recreatiezaal ook gebruikt worden voor andere doeleinden zoals bijvoorbeeld: uw verjaardagfeest, reünie, familiedagen of vergaderingen.  Dus heeft u iets te vieren, maar het huis is te klein? Of even geen zin in alle afwas en gesleep met de boodschappen? Dit nemen wij u graag uit handen.

Recreatiezaal
Feest indeling Recreatiezaal
Buffet recreatiezaal

Gezellig samen zijn

De recreatiezaal is geschikt voor groepen van ongeveer 25 tot 100  personen. Het is een mooie grote open ruimte , die groter en kleiner gemaakt kan worden zodat, hij gezellig en knus blijft ongeacht hoe groot de groep is. Gewoon even gezellig samen zijn in een ongedwongen sfeer en met elkaar genieten van een speciaal voor jullie samengesteld arrangement.

Er zijn verschillende mogelijkheden om de recreatiezaal te huren.
Één van de mogelijkheden voor het huren van de recreatiezaal is heel relaxed, wij nemen u alles uit handen en verzorgen het eten en drinken, eventueel met een activiteit. Op deze manier kunt u heerlijk onbezorgd genieten van uw eigen feest.

Kom eens langs om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen

Natuurlijk zijn er ook nog andere mogelijkheden, kom gerust eens langs om de zaal te bekijken en te bespreken hoe we uw wensen vorm kunnen geven en wat wij voor u kunnen betekenen.

De recreatiezaal is ook zeer geschikt voor vergaderingen in diverse opstellingen, voor een groot of klein gezelschap. Rustig gelegen, zodat u ongestoord kunt vergaderen. Op tafel of in de pauze kunnen wij zorgen voor koffie, thee of wat anders te drinken, met eventueel, cake, koek of een snackje. Ook kunnen wij de lunch voor u verzorgen. Na de lunch nog even ontspannen de beentjes strekken in het Drents Friese Wold? Dat kan, u loopt vanaf de zaal zo het bos in.

De zaal heeft zijn eigen bar, beamer, toiletten en een geluid installatie .

Wilt u weten wij voor u kunnen beteken neem dan contact met ons op en dan staan wij u graag te woord.

Bar Recreatiezaal