Kamperen Friesland

Kamperen Friesland

Camping Zonnekamp is een rustige familie camping, zo’n 500 meter van de grens van Friesland. Is net niet helemaal kamperen in Friesland maar wel midden in een prachtig natuurgebied .

Naast dat wij eigenlijk op de grens van Friesland  en Drenthe liggen, liggen wij ook nog met de camping midden in het mooie nationale park het Drents Friese Wold. Vanaf de camping kan zo de natuur in trekken of dat dan op de fiets of te voet is, dat maakt niet uit. Gewoon even voor een uurtje of een dagtocht. De mogelijkheden zijn haast eindeloos. Vanaf de camping kunt u niet alleen het Drents Friese Wold ontdekken met haar afwisselende natuur maar ook de omliggende natuurgebieden zoals het Aekingerzand, in de volksmond ook wel de kale duinen genoemd. Maar ook kan je ook het Dwingelderveld en de nog veel meer, mooie andere omliggende natuurgebieden bezoeken.

Verschillende kampeervelden

Onze camping is onderverdeeld in toeristische-, seizoen– en jaarplaatsen en heeft moderne sanitaire voorzieningen, die zijn afgestemd op de wensen van de kampeerder.  De camping beschikt over 41 toeristische kampeerplaatsen op vijf goed onderhouden velden van verschillende formaten die door middel van bossingels zijn gescheiden. Zo kunt u kiezen voor een plek met meer of juist minder kampeerders om u heen.

De toeristische- en seizoenplaatsen zijn gescheiden van de jaarplaatsen.

Verhuur chalets

We beschikken op camping Zonnekamp ook over vier moderne 4-persoons chalets. Drie Veranda-chalets en een Sauna-chalet met vlonder-terras. Alle chalets zijn dwars geplaatst waardoor u een mooi uitzicht heeft over het kampeerveld. De Veranda-terrassen zijn deels overdekt en maakt het mogelijk om zelfs bij felle zon of regen lekker buiten te zitten. Ook ’s avonds blijft het langer aangenaam om buiten op uw eigen terras te zitten. Bij de sauna-chalet staat een grote parasol, die vrijwel voor hetzelfde effect zorgt als een veranda.

En al zin in vakantie?
Onder tussen al nieuwsgierig geworden naar onze mooie camping op de grens van Drenthe en Friesland? Boek dan snel een plekje bij ons. Een comfort kampeer plaats of misschien wel een moderne chalet.

Kamperen Appelscha Camping Zonnekamp