Toeristisch
kamperen in
Drenthe

Toeristisch kamperen in Drenthe

Er even kort tussenuit met caravan, camper of misschien wel met de tent.
Ver weg van alle verkeer, midden  in het prachtige natuurgebied, het Drents-Friese Wold. Camping Zonnekamp is een rustige familiecamping en heeft diverse mogelijkheden om te kamperen, eentje ervan is toeristisch kamperen. Er even een paar dagen tussenuit.

Camping Zonnekamp heeft hiervoor 41 kampeerplaatsen, verdeeld over vijf goed onderhouden velden van verschillende formaten. Zo kunt u kiezen voor een plek met meer of juist minder kampeerders om u heen.

kamperen Drenthe Zonnekamp
Camping Zonnekamp
Plattegrond Toeristische gedeelte

Al onze kampeerplaatsen zijn comfortplaatsen en voorzien van:

*Water
*Stroom
*Riool
* De mogelijkheid van draadloos internet (wifi). kunt u een code op de receptie kopen.

De kampeervelden liggen heerlijk beschut door  bossingels, en zijn geschikt voor campers, toercaravans, vouwwagens en tenten. De kampeerders staan aan de rand van deze velden zodat het middenveld open is en het daardoor heerlijk ruim aanvoelt. In het midden van één van de kampeervelden is een speelvoorziening met zandbak, waar de allerkleinsten naar hartenlust kunnen spelen, terwijl u vanaf uw kampeerplaats goed zicht houdt. De wat oudere (klein)kinderen kunnen zich ook vermaken in de grotere speeltuin op het kampeerterrein.

Sanitair Paviljoen

De sanitaire voorzieningen zijn zeer modern, verwarmd en worden goed schoon gehouden. Hierin is aangepast sanitair voor minder valide mensen, zo zijn al onze douches voorzien van beugels en zijn er verhoogde WC’s aanwezig. Voor de kinderen zijn er aparte ruimtes met kindersanitair en is er een babyroom en een gezinsdouche. Het gebruik van de douches zit bij het kampgeld in, heet water is bij de afwasplaatsen verkrijgbaar tegen inworp van € 0,20.
Aan de buitenkant bevind zich het chemisch toilet.

Camping Zonnekamp heeft naast toeristische kampeerplaatsen ook  seizoenplaatsen en  jaarplaatsen.

Heeft u geen tent of caravan maar wilt u wel graag op onze
camping in Drenthe verblijven?
Dan kunt u bij ons één van de comfortabele chalets huren..
Bekijk hier onze 4-persoons chalets

Camperplaats Elsloo Camping Zonnekamp