Camperplaats bos en heide

Camperplaats bos en heide

Camperplaats bos en heide | Heerlijk aan het Touren in of om het prachtige  Nationale park het Drents Friese Wold en op zoek naar naar een camperplaats bos en heide? Voor gewoon één nachtje of juist een paar dagen? Dan zit u bij camping Zonnekamp aan het juiste adres! Vanaf de camping loopt of fietst u zo het bos in en de heide is praktisch onze achtertuin. Morgens vroeg met een mooie zonsopgang levert het prachtige plaatjes op. Maar ook overdag verveelt de heide niet. Met een beetje mazzel kunt u de indrukwekkende schotse hooglanders spotten met hun gigantische kapstokken of de schaapsherder die met zijn schapen en honden over de heide trekt.

Een groot voordeel van camping Zonnekamp, na de camping gaat de verharde weg over in zandpad waardoor er relatief weinig verkeer langs rijd. Zoals het hier zo mooi word gezegd, de camping waar de stilte nog hoorbaar is.

De camping beschikt over twee moderne sanitair paviljoens. Het grote sanitair paviljoen staat bij de toeristische velden en is goed bereikbaar voor iedereen. In het centrale gedeelte van het sanitair vind u afwasplaatsen voor de vuile vaat en voor groentes. In het sanitair is niet alleen rekening gehouden met de allerkleinste kampeerdertjes maar ook met de minder invalide onder ons. Voor de kleine kampeerderjes is er een kindertoilet, babyroom en een familiedouche aanwezig. Voor de minder invalide onder ons zijn verhoogde toiletten met hangrepen en ook in de douche’s zijn er handgrepen aan de muren bevestigd.

De toeristische kampeerplaatsen zijn verdeel over 5 verschillende velden van verschillende velden. Zelf een plekje uitzoeken is mogelijk waardoor u kunt kiezen of u graag met meer of minder medekampeerders op één veld wilt staan. Of u graag de ochtend zon of juist liever de avond zon heeft.
De plaatsen zijn allemaal voorzien van Electra, water en riolering.

Chalet huren Drenthe Camping Zonnekamp
Camperplaats bos en heide
Camperplaats bos en heide Camping Zonnekamp