Eetcafé ’t Boskefé Kobus

'T Boskefé Kobus in Zorgvlied
Camperplaats Elsloo Camping Zonnekamp

‘t Boskefé Kobus

‘t Boskefé Kobus is meer dan alleen een eetcafé; het is een gezellige plek met een warme sfeer. Hier ervaart u nog de gemoedelijke sfeer van vroeger maar wel
met een moderne twist.

Kom binnen, voel je welkom en geniet van heerlijk eten en drinken.
Zoals ze hier in de streek zeggen: “Bliede da’j d’r binnen, ie bin hier veur een happien en een draankien op de goede plak.”

Op het royale terras kunt u heerlijk zitten en genieten van de zon, de langskomende fietsers, wandelaars, ruiters.

Binnen in 't Boskefé Kobus, Zorgvlied , Drenthe
Eetcafé 't Boskefe Kobus Zorgvlied, Drenthe
Verrassende kop Koffie
Verrassend potje thee, 't Boskefé Kobus, Zorgvlied , Drenthe

Koffie / thee tijd:

De perfecte stop voor een heerijk kopje koffie, gezet van versgemalen bonen of een kopje thee met keuze uit verschillende verse smaakjes. Hierbij nog een taartje van het moment, een warme wafel met kersen en slagroom of ga je toch liever voor een warm appeltaartje met slagroom?.

Ook serveren we een verrassende kop koffie met allerlei lekkers, o.a. een kolonieturfje en een alcoholische knipoog. Meer een theeliefhebber?  Dan hebben wij een verrassend potje thee. Een potje thee met één van onze heerlijke smaakjes met daarbij allerlei kleine snoeperijtjes.

Lunch van 12:00 tot 15:00 uur

Al onze broodjes worden dagelijks vers afgebakken. Niet alleen gebruiken we deze voor het maken van onze heerlijke  uitsmijter maar ook o.a. voor ons broodje “Zadelpijn”. (Broodje Carpaccio van Achtermuis). Broodje doe maar gezond (Broodje gezond). De Boomstammetjes ( de twee kroketten met brood of onze specialiteit zoals de mannenburger met goudgele frites en mayonaise.

Ijsco’s & Milkshakes

Bij ons kan je ook terecht voor heerlijke soft ijsjes. Niet alleen maar op een hoorntje of een sundea maar ook maken wij van softijs heerlijke coupes. Zoals bijvoorbeeld: De sorbet ala Elisabeth ( vers fruit, aardbeiensaus, softijs en natuurlijk een toef slagroom), Dronken Kobussie (Boerenjongens, softijs en een toefje slagroom) maar ook een Dom Blondje (Chocoladesaus, softijs en slagroom).

Toch liever een milkshake? Ook dat kan! We hebben 4 verschillende smaken. Vanille, Aarbei, Banaan en smaak van’t Moment. Alle vier de smaken zijn te verkrijgen in 2 verschillende maten.

Borrelen 12:00 tot sluit

Gezellig met z’n tweetjes of samen met  vrienden en familie even gezellig zitten en genieten van een glas wijn, tapbiertje of een speciaal biertje van onze bierkaart. Met daarbij een portie Oerbitterballen uit de streek of voor meer variatie, de Hollandse Snackschaal. Of ga je toch liever voor de heerlijke warme Nacho’s met verschillende dips?

Diner time van 17:00 tot 20:00 uur

Uit eten met vrienden, familie of je partner? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij mooi weer lekker bij ons op het royale terras, bij wat minder weer gezellig knus binnen.

Wij serveren diverse plates o.a.: Het Drents Friese Wold ( Schnitzel met gebakken ui en champignons) De Ribbetjes van de Kolonie ( heerlijk gekruide spareribs) Oer de Tjonger ( gegrilde zalmfilet) Gien Kippegie (maar een heerlijk gegrild half haantje). Al onze plates worden geserveerd met gekruide aardappeltjes, rauwkost, warme groente en een fris romige mayonaise.

Vanaf 17:00 uur zeker zijn van een tafeltje  voor diner?
Reserveer dan via 052138-7123 
Borrel & Bites
Take away

Wat word het?

Nieuwsgierig geworden naar wat we nog meer serveren? Kom dan eens langs en laat je verrassen.

Liever thuis de afwas? Dan kunt u het ook meenemen. Een frietje met een lekkere snack en saus kunt u bij ons bestellen en afhalen. Maar ook hebben we keuze uit verschillende Pizza’s om mee te nemen.

Afhaal is mogelijk van 12:00 tot 20:00 uur tijdens onze openeningstijden.
Indien de personele bezetting het toelaat.