Eetcafé ’t Boskefé Kobus

‘t Boskefé Kobus

Camping Zonnekamp heeft een gezellig eetcafé met terras: ’t Boskefé Kobus . Hier ervaart u nog de gemoedelijke sfeer van vroeger, maar wel met een moderne twist. ’s Ochtends kunt u hier vanaf tien uur terecht voor een krantje op de receptie en van elf uur  ‘veur ’n happien en ’n draankien’. Op het royale terras kunt u heerlijk zitten en genieten van de zon, de langskomende fietsers, wandelaars, ruiters en huifkarren. Het terras is direct gelegen aan prachtige fiets-, wandel- en ruiterroutes door het Nationaal Park het Drents Friese Wold. .

'T Boskefé Kobus in Zorgvlied
Camperplaats Elsloo Camping Zonnekamp
Verrassende kop Koffie
Waldkorn met zalm en kappertjes

Koffietijd:

De koffie wordt gezet van versgemalen bonen. Lekker met bijvoorbeeld een warme wafel met kersen en slagroom of een heerlijk warm stuk appeltaart. Ook serveren we een verrassende kop koffie met allerlei lekkers, o.a. een kolonieturfje en een alcoholische knipoog.

Lunch:

Vanaf 23 september t/m Februari serveren wij geen lunch. 
Een bord patat met een snack is wel mogelijk. 
Wilt u komen dineren? 
Bekijk onze openingtijden voor waneer we open zijn, 
zodat jullie niet voor een dichte deur staan. 

Al onze broodjes worden dagelijks vers afgebakken. Niet alleen gebruiken we deze voor het maken van een uitsmijter maar ook o.a. voor ons broodje “Zadelpijn”. (Carpaccio van Achtermuis, truffelmayonaise, parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitten,  zongedroogde tomaten, geserveerd op een Waldkorn bol of Bagnat bol). Ook kunt u genieten van onze hierboven getoonde Waldkornbol met gerookte zalm en andere specialiteiten zoals de mannenburger met goudgele frites en mayonaise of een Sorbet a la Elisabeth gemaakt met heerlijk softijs en slagroom en natuurlijk vers fruit!

Borrelen

Gezellig met z’n tweetjes of samen met  vrienden en familie even gezellig zitten en genieten van een glas wijn, tapbiertje of een speciaal biertje van onze bierkaart. Met daarbij een portie Oerbitterballen uit de streek of voor meer variatie, de Hollandse Snackschaal. Of ga je toch liever voor het softijsje met of zonder topping?

Diner time

Lekker uit eten, niet al te luxe, maar gewoon eenvoudig goed!

Wij serveren diverse plates o.a.: Het Drents Friese Wold ( Schnitzel met gebakken ui en champignons) De Ribbetjes van de Kolonie ( heerlijk gekruide spareribs) Oer de Tjonger ( gegrilde zalmfilet) Gien Kippegie (maar een heerlijk gegrild half haantje). Alle plates worden geserveerd met gekruide aardappeltjes en een fris romige mayonaise. Ook voor een frietje met en lekker snackje  kunt u bij ons terecht.

Vanaf 16:30 uur zeker zijn van een plekje voor diner?
Reserveer dan een tafel!
052138-7123
Borrel & Bites
Take away

Wat word het?

Nieuwsgierig geworden naar wat we nog meer serveren? Kom dan eens langs en laat je verrassen.

Liever thuis de afwas? Dan kunt u het ook meenemen. Een frietje met een lekkere snack en saus kunt u bij ons bestellen en afhalen. Maar ook hebben we keuze uit verschillende Pizza’s om mee te nemen.

Afhaal is mogelijk indien de personele bezetting het toelaat. 
Zaterdag vanaf 16:30 uur 
Zondag vanaf 14:00 uur.