Eetcafé ’t Boskefé Kobus

‘t Boskefé Kobus

Camping Zonnekamp heeft een gezellig eetcafé met terras: ’t Boskefé Kobus . Hier ervaart u nog de gemoedelijke sfeer van vroeger, maar wel met een moderne twist. ’s Ochtends kunt u hier vanaf tien uur terecht voor een krantje of ‘veur ’n happien en ’n draankien’. Op het royale terras kunt u heerlijk zitten en genieten van de zon, de langskomende fietsers, wandelaars, ruiters en huifkarren. Het terras is direct gelegen aan prachtige fiets-, wandel- en ruiterroutes door het Nationaal Park het Drents Friese Wold. .

'T Boskefé Kobus in Zorgvlied
Terras 'T Boskefé Kobus in Zorgvlied Drenhte
Verrassende kop Koffie
Waldkorn met zalm en kappertjes

Koffietijd:

De koffie wordt gezet van versgemalen bonen. Lekker met bijvoorbeeld een warme wafel met kersen en slagroom of een heerlijk warm stuk appeltaart. Ook serveren we een verrassende kop koffie met allerlei lekkers, o.a. een kolonieturfje en een alcoholische knipoog.

Lunch van 12.00 uur tot 15.00 uur.

Al onze broodjes worden dagelijks vers afgebakken. Niet alleen gebruiken we deze voor het maken van een uitsmijter maar ook o.a. voor ons broodje “Zadelpijn”. ( 2 plakken bruinbrood, belegd met tomaat en kaas, even in de oven en als finishing touch bestrooid met een vleugje dille). In de weekenden en in het hoogseizoen kunt u genieten van de hierboven getoonde Waldkornbol met zalm en andere specialiteiten zoals de mannenburger en een coupe met vers fruit.

Borrelen van 12.00 uur tot sluit.

Gezellig met z’n tweetjes of samen met  vrienden en familie even gezellig zitten en genieten van een glas wijn, tapbiertje of een speciaal biertje van onze bierkaart. Met daarbij een portie Oerbitterballen uit de streek of voor meer variatie, “het Wiel van de Ruyter de Wildt”. Of ga je toch liever voor het softijsje met of zonder topping?

Diner time van 17.00 uur tot 19.30 uur

Lekker uit eten, niet al te luxe, maar gewoon eenvoudig goed!

Wij serveren diverse plates o.a.: Het Drents Friese Wold ( Schnitzel met gebakken ui en champignons) De Ribbetjes van de Kolonie ( heerlijk gekruide spareribs) Oer de Tjonger ( gegrilde zalmfilet) Gien Kippegie (maar een heerlijk gegrild half haantje). Alle plates worden geserveerd met gekruide aardappeltjes en een fris romige mayonaise. Ook voor een frietje met en lekker snackje  kunt u bij ons terecht.

Bitterballen en een biertje
Take away

Wat word het?

Nieuwsgierig geworden naar wat we nog meer serveren? Kom dan eens langs en laat je verrassen.

Liever thuis de afwas? Dan kunt u het ook meenemen. Een frietje met een lekkere snack en saus kunt u bij ons bestellen en afhalen.

*De spelregels voor Take A Way!
– Bestelling doorbellen via 0521 387123
– Afhalen op afgesproken tijd bij het luikje voor ‘ T gevulde buikje
– Betalen, liefst contactloos per pin

 Onze openingstijden:
MA: GESLOTEN GESLOTEN
DI: GESLOTEN GESLOTEN
WO: GESLOTEN GESLOTEN
DO: GESLOTEN GESLOTEN
VR: 16:00 – 19:30 uur
ZA: 12:00 – 19:30 uur
ZO: 12:00 – 19:30 uur