Camperplaats Oosterwolde

Camperplaats Oosterwolde

Camperplaats Oosterwolde – Heerlijk op pad met de camper maar nu? Opzoek naar een mooie plek voor het overnachten van een nachtje of even een paar dagen? Stop met zoeken en kom naar camping Zonnekamp vlak bij Oosterwolde.

Zorgvlied ligt op een kleine 20 minuten rijden vanaf Oosterwolde. Camping Zonnekamp ligt midden in het prachtige Nationale Park het Drents Friese Wold. Na de camping gaat de weg over in zandpad waardoor er maar erg weinig verkeer langs rijd en je hier nog echt kunt genieten van de stilte.

Doordat we met de camping echt midden in het Drents Friese Wold liggen zijn de fiets en de wandel mogelijkheden oneindig. Heerlijk even voor een paar uurtjes erop uit of er toch op uit voor een dagtochtje naar één van de omliggende dorpjes zoals: Appelscha, Diever, Frederiksoord, Vledder. Er is genoeg te zien en te beleven in de buurt!

Terug na een heerlijke fiets of wandeltocht weer lekker terug naar de camperplaats bij Oosterwolde of toch nog even naar ’t Boskefé Kobus, het eetcafé van camping Zonnekamp voor een drankje, borrel met daarbij misschien wel wat lekkers. De oer – bitterballen misschien of toch de Hollandse snackschaal.

Sanitair

Camping Zonnekamp beschikt over twee moderne sanitair gebouwen. Het grote sanitair gebouw staat bij de toeristische velden en beschikt over een afwasplaats voor de vuile vaat, familie douche, een speciale ruimte voor de allerkleinste onder ons. Ook bij de wc’s is er rekening gehouden met de kids. Maar ook de wat minder te been zijn wij zeker niet vergeten. Bij een aantal van onze wc’s en douche’s zijn beugels geplaatst voor het ondersteunen.

Onderverdeling Toeristische Velden

De 40 Toeristische plekken zijn onderverdeeld in 5 velden van verschillende grote’s. Je kunt dus kiezen voor weinig of juist meer medekampeerders om je heen. Ook staan er op de toeristische velde twee van onze mooie verhuur chaletjes waardoor het mogelijk is om echt samen te kamperen zelfs als één van jullie geen eigen kampeermiddel heeft. Al onze velden zijn voorzien van Stroom, water en riool.

Camperplaats bos en heide Camping Zonnekamp
Camperplaats Elsloo Camping Zonnekamp
Camping Zorgvlied Camping Zonnekamp