Kindvriendelijke
Camping in Drenthe

Kindvriendelijke camping Drenthe

Camping Zonnekamp is een kindvriendelijke camping in Drenthe. Gelegen midden het mooie natuur gebied het Drents Friese Wold. Wij zijn een rustige, familie camping. Centraal op de  gelegen camping is onze speeltuin waar ze heerlijk kunnen klimmen, klauteren, glijden, schommelen en in het zand kunnen spelen.

In het hoogseizoen bieden we 4 weken lang een recreatieprogramma aan, dit programma zit niet boordevol en is ook niet iedere dag. Dit geeft de gelegenheid om met het gezin erop uit te trekken zonder dat de kinderen roepen dat ze een leuke activiteit missen. Ja maar, wat staat er dan zoal op het programma? Nou welnu, knutselen, spelletjes op het sportveld, bosspellen, avondverhaal, hutten bouwen en heb je zelf leuke ideeën, dan kunnen we daar ook vast wel wat mee, laat het maar weten.
We doen ons uiterste best om een programma op maat te maken, want we maken het de kinderen graag naar de zin.

Naast de centrale speeltuin van de camping ligt het sportveld met aan beide uiteinde van het veld wat het heel erg geschikt maakt voor een potje voetbal.  Tuurlijk kan je op het sportveld nog veel meer leuke activiteiten doen.

Hou je niet zo van een potje voetbal maar doe je liever een potje volleybal? Nou ook dat kan! Naast het sportveld en de speeltuin hebben wij een volleybal net hangen waar je heerlijk een balletje overheen kan slaan. Met z’n tweeën of gezellig met een groep.

Roofvogelshow Camping Zonnekamp Drenthe
Speeltuin Camping Zonnekamp Drenthe
Rustige camping Drenthe, Camping Zonnekamp

Rustig gelegen

Camping Zonnekamp ligt net buiten het kleine dorpje Zorgvlied. Met een mooi historisch verleden.  Vlak na de camping gaat de weg over in zandpad waardoor er weinig verkeer langs komt. Dus we liggen niet langs een drukke weg maar midden in het Drents Friese Wold. Hierdoor kan je ook heerlijk met de kinderen een stukje gaan wandelen of fietsen. Geen drukke weg langs de camping wat ons nog meer geschikt maakt als kindervriendelijke camping in Drenthe.!

Lekker op vakantie op vakantie met je kinderen? Kom dan naar Camping Zonnekamp!