Restaurant Zorgvlied

Restaurant Zorgvlied

Net buiten het kleine maar mooie plaatsje Zorgvlied zit ’t Boskefé Kobus. Een gezellig eetcafé met de gemoedelijke sfeer van vroeger maar met een moderne twist.

Een biezunder plakkien

Of zoals men in deze streek zegt: Blide da’j d’r binnnen, ie bin hier veur een happien en een draankien op de goede plak.

We liggen met ’t Boskefé Kobus midden in het mooie nationaal park het Drents Friese Wold. Langs een tal van mooie fiets, – wandel en ruiterroutes. Hierdoor is ons mooie terras niet alleen toegankelijk voor campinggasten maar ook voor toeristen en dorpsbewoners.

Camperplaats Elsloo Camping Zonnekamp
Binnen in 't Boskefé Kobus, Zorgvlied , Drenthe
'T Boskefé Kobus in Zorgvlied

Inrichting eetcafé ’t Boskefé Kobus

Ons mooie terras beschikt over zo’n 60 zitplaatsen verdeelt over 14 tafels. Op het terras kun je kiezen voor een tafel heerlijk in de zon of juist in de schaduw. Aan de voorgevel van ’t Boskefé Kobus zitten twee grote zonneschermen die apart van elkaar uitgezet kunnen worden. Naast onze mooie zonneschermen staan er ook nog 3 grote parasols op het terras die voor schaduwplekken kunnen zorgen.

’t Boskefé Kobus is gezellig ingericht met zo’n 10 tafeltjes rondom het biljart. Ja je leest het goed, een biljart. In het seizoen maar ook in het voor- en najaar, wordt hier regelmatig een balletje gestoten door campinggasten en stamgasten. Maar biljarten is natuurlijk niet het enige wat er wordt gedaan. Je kan hier ook heerlijk een kopje koffie, kopje thee of biertje/ wijntje of wat anders drinken, maar even lekker lunchen of dineren is hier ook mogelijk.

Hou je van een heerlijk soft ijsje? (van april tot 1 oktober) Lekker koud en heerlijk romig? En dan op een hoorntje of liever een heerlijke sorbet á la Elisabeth gemaakt van softijs?  Kom maar langs en dan maken wij hem voor u klaar! Naast ons softijs hebben we ook een aantal verpakte ijsjes.

Wat bieden wij?

U kunt ‘s morgens bij ons terecht voor een heerlijke kop koffie/thee met daar eventueel wat lekkers bij. Denk dan bijvoorbeeld aan een heerlijk appelpuntje met of zonder slagroom of een warme wafel met kersen en slagroom.

Tussen 12:00 en 15:00uur is onze keuken geopend voor de lunch.

Al trek in een broodje Klapband? (Omelet met wit of bruinbrood). Of heeft u liever een panini Zonnekamp (panini met ham, kaas en ananas) of wat anders.

Van 17:00 uur tot 20:00 uur kunt u bij ons terecht voor diner. 

Wij serveren diverse Plates o.a.: de Stellingwerver (schnitzel met een plakje citroen), het Hunebed (varkenshaas medaillons met champignonroomsaus).

Ook borrelen kan bij ons!! Van 12 uur tot sluit.

Even lekker met z’n tweeën of juist met een groepje. Een heerlijk biertje van de tap of juist een speciaal biertje, of toch liever een wijntje, fris of wat anders.  En dan lekker een borrelplankje in het midden van de tafel of dan toch de Hollandse snackschaal?

Liever de afwas thuis?
Bekijk hier dan op onze Take A Way kaart voor de mogelijkheden.

Plate Zonnekamp
Borrel & Bites
Openingstijden 't Boskefe Kobus

‘t Boskefé Kobus Openingstijden

Ja dat is misschien ook wel makkelijk om te weten wanneer wij geopend zijn. Hier onze openingstijden zodat jullie niet voor een dichte deur staan!

Tot snel op ons mooie terras of gezellig binnen bij ’t Boskefé Kobus