Camping Oude Willem

Camping Oude Willem?

Camping Zonnekamp staat garant voor rust en ontspanning!

Bent u op zoek naar een camping bij Oude Willem? Camping Zonnekamp in Zorgvlied is de camping om even helemaal tot rust te komen midden in het fraaie Drentse landschap.

Onze camping ligt in het Nationale Park Drents Friese Wold waar u heidevelden, zandverstuivingen, vennetjes, beekjes en veengronden vindt. Onze camping bij Oude Willem ligt midden in een Fietsknooppuntenroute, dus houdt u van fietsen dan raden wij u zeker aan de omgeving te verkennen per fiets! Wij geven u graag suggesties voor mooie routes.

Ook als u van wandelen houdt heeft u hier een ruime keuze. Er lopen mooie wandelpaden en -routes langs de camping en ook voor een leuke wandelroute geven wij u graag advies.

Uitstapjes in de buurt van camping Oude Willem

Wilt u graag op stap? In de buurt van camping Zonnekamp zijn veel verschillende (culturele) activiteiten en uitstapjes voor zowel kinderen als volwassenen. Wat dacht u bijvoorbeeld van het Gevangenismuseum in Veenhuizen, het Museum de Proefkolonie in Frederiksoord of het Oermuseum Drenthe in Diever? Speciaal voor kinderen is er bijvoorbeeld de Drentse koe in Ruinerwold, De Elf Ieken in Elsloo (beide om lekker buiten of binnen te spelen) en Duinen Zathe in Appelscha Kunt u niet kiezen? Wij adviseren u graag!

Visven bij camping Oude Willem

Ook op de camping zelf is veel te doen. Een hengeltje uitgooien in onze visven bijvoorbeeld, genieten van een hapje en drankje op het royale terras van ’t Boskefé Kobus (en bij minder goed weer binnen, waar ook een biljart staat) of meedoen met één van de vele activiteiten die wij in het hoogseizoen organiseren.

Tips

Wij hebben toeristische plaatsen, seizoens– en jaarplaatsen en u kunt bij ons ook een chalet huren als u zelf geen kampeermogelijkheden heeft. Ons terrein is voorzien van modern sanitair, een wasserette en een minibieb, u kunt een kijkje nemen bij de geitenweide en altijd terecht bij de receptie voor vragen of tips voor uitjes.

Kom genieten van een stralende vakantie op onze camping bij Oude Willem, kom naar camping Zonnekamp!

Camping Zorgvlied Camping Zonnekampn Drenthe