Jaarplaatsen

Een jaarplaats in Drenthe op Camping Zonnekamp.

Voor een langere tijd kamperen? Misschien is een van de jaarplaatsen op camping Zonnekamp dan wel iets voor u. Kamperen wanneer het u uitkomt en ongestoord genieten van de stilte en de rust in het op één na grootste natuurgebied van Nederland, het Nationaal Park Drents Friese Wold. Het Drents Friese Wold  heeft 6150 hectare bos- en heidegebied. Dit zorg voor een mooi afwisselende natuur en staat garant voor urenlang fiets- en wandelplezier. Het Nationale Park Drents Friese  Wold grenst aan nog twee andere nationale parken in Drenthe, en het cultuur historische gebied de Koloniën van Weldadigheid  ligt om de hoek.

Op de camping zelf ervaren veel van onze gasten de rust als zeer aangenaam.
De jaarplaatsen zijn verdeeld over een aantal goed onderhouden grote velden. Aan de rand van deze velden staan de chalets en stacaravans. In het midden van ieder veld is een grote tussenruimte, waardoor het ruim aanvoelt en de privacy gewaarborgd is.
De jaarplaatsen liggen gescheiden van de toeristische kampeerplaatsen.

Stacaravan / Chalet / Jaarplaatsen
Jaarplaats Camping Zonnekamp
Roofvogelshow Camping Zonnekamp Drenthe
Jeu de Boules Camping Zonnekamp Drenthe

Wat bieden wij:

  • Riolering
  • Elektra (bemeterd)
  • Wateraansluiting
  • Wifi (optioneel)

In het hoogseizoen bieden wij een recreatie programma  aan. Niet alleen voor de jeugd van nu, maar ook voor de jeugd van vroeger. Denk bij voor de jeugd van nu aan, een aantal dagen per week aan activiteiten zoals: Knutselen, sportspellen en avondverhaaltje. Ook denken wij aan de jeugd van vroeger, denk hierbij aan: Bingo’s, excursies, biljarten, klaverjassen of een burendag.

Wij zijn het hele jaar door geopend, voor recreatief gebruik.
Dit houd in dat je het hele jaar door welkom bent. Maar permanente bewoning staan wij niet toe.

Nieuwsgierig geworden?

Het kan het zijn dat er op de camping zelf nog stacaravans of chalets te koop staan. Vaak kan je met een bestaande stacaravan of chalet het inventaris of deel ervan overnemen. Wil je weten of er nog wat te koop staat ? Neem dan contact met ons op.

Wil je ook genieten van je eigen plek in het Nationaal Park Drents Friese Wold?
Neem dan contact met ons op via info@campingzonnekamp.nl  of 0521-387257
Je bent natuurlijk van harte welkom om de camping en de eventuele beschikbare jaarplaatsen te komen bezichtigen.

Chalet huren meivakantie Drenthe Camping Zonnekamp