Jaarplaatsen

Een jaarplaats in Drenthe op Camping Zonnekamp.

Camping Zonnekamp, gelegen in het prachtige Zorgvlied, Drenthe, biedt een unieke ervaring voor liefhebbers van de natuur die op zoek zijn naar een rustige en ontspannen vakantie. Met onze jaarplaatsen biedt de camping een thuis weg van huis voor diegenen die graag langdurig genieten van al het moois dat deze regio te bieden heeft.

Voor de natuurliefhebbers onder ons is Camping Zonnekamp de ideale uitvalsbasis om de prachtige omgeving van Zorgvlied, Drenthe te verkennen. Met zijn uitgestrekte bossen, pittoreske dorpjes en talloze wandel- en fietspaden is er altijd wel iets nieuws te ontdekken. Of je nu graag vogels spot in het nabijgelegen Nationaal Park Dwingelderveld of wilt genieten van een ontspannen wandeling langs de Drentsche Aa. Maar misschien ga je wel ontdekken wat Johannes van den Bosch heeft betekend voor onze huidige verzorgingsstaat, bij de proefkolonie in Frederiksoord, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Na een dag vol avontuur en ontdekkingen keer je terug naar je jaarplaats op Camping Zonnekamp, waar de rust en stilte van de natuur je omarmen. Terwijl de zon langzaam ondergaat achter de bomen, geniet je van een heerlijke maaltijd bereid op de barbecue.

De jaarplaatsen zijn verdeeld over een aantal goed onderhouden grote velden. Aan de rand van deze velden staan de caravan en chalets. In het midden van ieder veld is een grote tussenruimte, waardoor het ruim aanvoelt en de privacy gewaarborgd is.
De jaarplaatsen liggen gescheiden van de toeristische kampeerplaatsen.

Stacaravan / Chalet / Jaarplaatsen
Jaarplaats Camping Zonnekamp
Jaarplaatsen Camping Zonnekamp Zorgvlied
Jeu de Boules Camping Zonnekamp Drenthe

Wat bieden wij:

 • Riolering
 • Elektra (bemeterd)
 • Wateraansluiting
 • Wifi (optioneel)
 • Rustige ligging met de camping (na de camping gaat de verharde weg over in zandpad)
 • Mogelijkheden voor talloze fiets en wandeltochten gelijk vanaf de camping.
 • Aan de voorkant van de camping vind u ’t Boskefé Kobus voor een kopje koffie/thee, lunch, borrel of diner.

Algemene mededeling:

 • Wij zijn het hele jaar door geopend, voor recreatief gebruik.
  Dit houd in dat je het hele jaar door welkom bent.
  Maar permanente bewoning staan wij niet toe!
 • In de Herfst en Winter worden er op de camping onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd.
 • Vanaf 1 november tot 1 maart is de slagboom gesloten en kunt u de auto op de algemene parkeerplaats parkeren. Dit alles om te zorgen dat onze grasmat er netjes bij blijft liggen en iedereen in het voorjaar en zomer kan weer kan genieten van een mooie groene grasmat.
  Heeft u spullen die naar de caravan moeten? Dan stellen wij onze
  “Melkkar” tot beschikking.

Nieuwsgierig geworden?

Wil je ook genieten van je eigen plek in het Nationaal Park Drents Friese Wold?Het kan het zijn dat er op de camping nog wat te koop staat. Vaak kan je de caravan/ chalet overnemen het inventaris of deel ervan. Wil je weten of er nog wat te koop staat ? Neem dan contact met ons op.

Staat er op dat moment niks te koop maar je wil wel graag een plekje bij ons op de camping ? Dan zetten we je na een kennismaking gesprek graag op onze wachtlijst en krijg je van ons te horen zodra er wat vrij komt.

Je kan ons bereiken  op via info@campingzonnekamp.nl  of 0521-387257
Je bent natuurlijk van harte welkom om de camping en de eventuele beschikbare jaarplaatsen te komen bezichtigen.

Chalet huren meivakantie Drenthe Camping Zonnekamp